• Truskawki od T-Mobile :) Autor: ~cuprum [37.248.103.*]
    Witam wszystkich ponownie, a zwłaszcza tych co przetrwali trudne czasy.

http://cukierowo.pl/kody.html - tutaj możecie poczytać o tej promocji, w tej chwili bonusy będą dostępne w 11 sklepach T-Mobile i funkcjonalności są już dodane w grze. Były one dodane na również na czas ostatniej Mycraft Areny oraz targów "Motor Show" Poznań, więc dla tych co się interesują Spółką to nie nowość.
  • Re: Truskawki od T-Mobile :) Autor: ~Hillela [46.238.247.*]
    Prezesowa jest wielka p.A Zemsta
  • Re: Truskawki od T-Mobile :) Autor: ~molo [94.254.241.*]
    Dnia 2017-04-27 o godz. 21:13 ~cuprum napisał(a):
    > Witam wszystkich ponownie, a zwłaszcza tych co przetrwali trudne czasy.
    >
    > http://cukierowo.pl/kody.html - tutaj możecie poczytać o tej promocji, w tej chwili bonusy będą dostępne w 11 sklepach T-Mobile i funkcjonalności są już dodane w grze. Były one dodane na również na czas ostatniej Mycraft Areny oraz targów "Motor Show" Poznań, więc dla tych co się interesują Spółką to nie nowość.

cuprum ty to z pewnością przetrwałeś przecież ty z grupy twardego akcjonariatu ;)))
    masz już kody? buhahaha

• Re: Truskawki od T-Mobile :) Autor: ~Karo [192.241.255.*]
    Czy ktokolwiek z was chociaż spróbował pobrać cukierowo? Ta gra to jakiś żart, nie ważne ile znajomości wykorzystają, żeby to wypromować, i tak nic z tego nie będzie. Nie da się sprzedać produktu, który nawet nie przypomina profesjonalnej produkcji, grafiki wyglądają jak zrobione przez jakiegoś dzieciaka w paincie, a grać się w to nie da. Tysiące pożerane, trąbią o tym na prawo i lewo, ale nic z tego nie ma, nawet przy sztucznie tworzonym ruchu mają zaledwie kilkaset pobrań. To ewidentna bańka, nie potrafią nic zrobić i próbują się sztucznie utrzymać na powierzchni.
  • Re: Truskawki od T-Mobile :) Autor: ~10groszy [188.146.5.*]
    W końcu głos rozsądku :) ja pobrałem na początku i jak tylko pobrałem odrazu usunąłem. Moje córy zagrały tylko raz przez 1 min nie dłużej, dosłownie raz i więcej nie chciały :)) ale przecież "powieszeni" pasjonują się tą gierką i pewnie codziennie pykają w multi. Buahahaha
  • Re: Truskawki od T-Mobile :) Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    Potwierdzam !!!!

Upychanie makulatury trwa w najlepsze !!!!!!
  • Re: Truskawki od T-Mobile :) Autor: ~kolorowywiatr [82.10.104.*]
    Dnia 2017-05-01 o godz. 20:10 ~MOC napisał(a):
    > Potwierdzam !!!!
    > >
    > > Upychanie makulatury trwa w najlepsze !!!!!!

Ptologi już dziękjemy:(
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.