ze tez ci nie szkoda czasu na taki wpis, co chciales nim osiągnąć ? pomysl czlowieku zanim nastepnym razem przyjdzie ci do glowy napisac cos rownie głupiego, myslenie nie boli, naprawde
Ja tam wolę używać KTS a wracając do tematu nawet nie myślcie ,że z tej emisji coś pójdzie dla Was.To jest ewidentne zabezpieczenie nowego udziałowca jak ma tutaj być bardziej na stałe.
Ważne, że po cenie emisyjnej minimum 1,60, a że bez prawa poboru to oznacza tylko, że jest to logicznie mniej-więcej cena minimalna, którą papierek powinien kosztować na początek. Ważne, żeby był w ogóle większy inwestor i dał kapitał na rozwój (zabezpieczanie się świadczy, że jest i to już ktoś konkretny). Tradycyjnie zobaczymy. Brak ruchu na razie, ale jak się zacznie to znowu nie będzie się dało kupić poniżej 1,80 - 1,90. Ja już osobiście mam pod korek I3D, ale dziwię się tym, którzy sprzedają tak tanio i ogólnie małemu zainteresowaniu, choć ze zleceń widać, że raczej to drobnica, bo za kilkadziesiąt tysięcy da się zrobić kurs ok. 2 zeta...innymi słowy - specjalnie się nie martwię, tu będą wzrosty kilkaset %, kwestia czasu...
Ode mnie masz łapke w gore, bo w 100% zgadzam sie z Toba ! Zaraz mnie pogonia ze naganiam z Toba do spolki he he - znamy sie ? :)
Dzis nie dane mi bylo obserwowac sesji, szkoda, ale widze ze rosną moje szanse na dobranie po 85 gr ( a moze i jeszcze nizej - kto to wie ? ) skoro drobnica nie wytrzymuje cisnienia. Choc przyznam szczerze ze mogę sobie pozwolic na dobranie nawet po 95 ale skoro są tacy co oddadzą o 10gr nizej to po co przeplacac ? Jest pewne prawdopodobienstwo ze nie zdążę kupic po mojej cenie ale sadze ze nieduze wiec zaryzykuje i odczekam leszcza ktory mi sypnie na moich warunkach. Za 1,5 - 2 miesiące niektórzy będą skamlec zeby moc kupic 2 x drozej a pod koniec roku bedą sie zabijac po 2,50 i wiecej
:D Nagania to Musztarda, ja wolałbym wiedzieć, że więcej osób myśli podobnie, i chyba tak jest patrząc na arkusz zleceń. A kilku leszczy się znajdzie zawsze albo takich co kupili poniżej obecnych poziomów i znudziło im się czekanie. Tym niemniej te małe obroty są męczące, ale moim zdaniem warto poczekać. Z 70% obecnych akcji już miałem (i przyzwoity zysk), jak doszło do 1,80+, a trzymam dalej. Mogłem zrobić ładne kółeczko, ale wierzę w tę spółkę i dalej uśredniam, bo tu musi być 3 zeta wcześniej, czy później...