masz racje, liczylem "na oko"... ale i tak jest dobrze, a moze kurs jeszcze sie cofnie. i termin tez dobry bo na sierpien chyba nie bedzie nic lepszego
Dnia 2017-05-14 o godz. 21:49 ~korba napisał(a): > np na Kruszwicy potracili ok 20 % na dywidendzie > myślę, że tu potracicie jakieś 10 - 12% >
Martw sie o siebie budimex i kety trzymam juz kilka lat i żadnych strat owszem moze czasami spasc chwilowo kilka procent jak ktos wychodzi ale po chwili zaczyna rosnąć to są dobre spółki nikt ci nie każe ich kupowac kazdy ma swój rozuum
Nie chce mi sie szukać, ale 3-4 miesiące temu pisałeś, ze sorzedales i żałujesz.
Z drugiej strony pisałeś jako to z sukcesem inwestowałeś i miałeś po kilku dniach po 10% na wielu akcjach...
Aha, nie potrzebujemy tutaj twoich tłumaczeń, ale po co tak ściemniać... Każdy wie jaka jest GPW...
Kochana Mario ! Gdybyś uwaźniej czytała wpisy , to byš doczytała že i owszem sprzedałem Kety , ale cześć !!! Dalej posiadam znaczna ilość ! Często zapewne jak wielu z nas , sprzedaje czego źałuje i nastepnie znowu odkupuje . Nie jest tak źe raz sprzedanych akcji juź nigdy nie kupie . Kupuje ! Sprzedaje ! Często te same spôłki po kilka razy zreszta nie ja jeden . Zatem czytaj wpisy do końca - albo ich nie czytaj wcale !