• Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~10groszy [188.146.76.*]
    Macie w końcu upragnione odbicie. Prawdopodobnie pokonacie cenę 35 gr. A to wszystko jest po to aby nakręcić Was na kupno nowej emisji. W końcu ktoś musi sfinansować phantomsix bo przecież WKM nie wyłoży.
    Ciekawe, kto to od was później odbierze?
  • Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~tak [83.27.69.*]
    juz CI kiedys pisałem ,,,to jest gra , a dla mnie jedna z najlepszych spółek w tym roku ,,,,,,,,
  • Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~david [94.254.240.*]
    Dnia 2017-04-27 o godz. 11:23 ~tak napisał(a):
    > juz CI kiedys pisałem ,,,to jest gra , a dla mnie jedna z najlepszych spółek w tym roku ,,,,,,,,

pisałeś różne rzeczy :)))
    gra faktycznie bo teraz tylko spekulanci zarabiają na odbiciu
    "najlepsza spółka roku" ?............:)))
    zobaczymy po wynikach
  • Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~Tadeusz [77.79.239.*]
    Ja, ja odbiore.
  • Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~TAK [89.174.56.*]
    10groszy
    mój przyjacielu, samarytaninie, wielki znawco, obrońco kapitału biednych leszczy, dzięki Ci za to odbicie!.

• Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~Leon [178.43.254.*]
    Dnia 2017-04-27 o godz. 11:18 ~10groszy napisał(a):
    > Macie w końcu upragnione odbicie. Prawdopodobnie pokonacie cenę 35 gr. A to wszystko jest po to aby nakręcić Was na kupno nowej emisji. W końcu ktoś musi sfinansować phantomsix bo przecież WKM nie wyłoży.
    > > Ciekawe, kto to od was później odbierze?
    > to doły i kompletna golizna

• Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~Badek [90.156.100.*]
    Dnia 2017-04-27 o godz. 11:18 ~10groszy napisał(a):
    > Macie w końcu upragnione odbicie. Prawdopodobnie pokonacie cenę 35 gr. A to wszystko jest po to aby nakręcić Was na kupno nowej emisji. W końcu ktoś musi sfinansować phantomsix bo przecież WKM nie wyłoży.
    > > Ciekawe, kto to od was później odbierze?

A czy poprzednia emisja zostala objeta? Tutaj nkt nic nie musi. Jak nie znajda leszczy na 0,35 to zrobia za 0,12.
    Na 0,70 nie bylo chetnych to moze na 0,35 beda. Jak nie to znowu sie obnizy. Targowanie jak na arabskim targu.

Mista 0,70 plisss. 0,70? No? Mista 0,35? czip rili czip. No? prajs only for ju 0,12 ok mista? ;)

• Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~rciuw [85.128.101.*]
    Po majówce wyniki. Może to być podbitka, żeby miał po ogłoszeniu z czego spadać. Emisji po 35 gr nikt normalny nie obejmie. Teraz akcje nie są warte więcej niż 25 gr.
  • Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~tak [83.27.69.*]
    obejmą wszystkie ,,, seria f dała prawie 1,7 mln zł /0,70/ policz to co zebrali z podbitki od 0,90zl -1,41 zł do 0,60 zł , akcje zebrane , teraz z kursem mogą zrobić WSZYSTKO , pozytywne raporty , kilka pozytywnych inf ,,,, ustabilizowanie kursu np.1,5-2,5 zł i MOGA WSZYSTKO , oczywiście malkontenci mnie wysmieja ,,,,,,,pożyjemy zobaczymy ,,,,,
  • Re: Ktoś musi objąć nową emisję Autor: ~vv [94.254.164.*]
    nikt cię nie wyśmieje, bo to już nie jest śmieszne. No i z inwalidztwa nie wypada się nabijać. Natomiast współczuć, współczuć ci będziemy. :(((
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.