Dajcie spokój i nic nie piszcie ewiszon się karmi ludzkim nieszczęściem. Od 2 lat tu trolował w wolontariacie na spadki bo go to mocno cieszy, dopiero teraz trochę zarobił chociaź i tak robił by to za darmo. Tu nawet wierzba nie jest zarobiony ratuje tylko resztki swojej kasy tracąc przy tym wizerunek i resztki honoru. Widać kasa u niego jest ponad wszystko. Mnie tylko ciekawi po ile będzie pierwsza emisja dla Adventu? Myślę że znacznie więcej niź 49.
Niestety ludzi pokroju Patrowicza Karkosika i innych tuzów w tym również Brzoski jest tylko kilku .Powinniście się uczyć od nich inwestowania własnej kasy i pomnażania majątku .Tu na tej spółce nie do udowodnienia jest piękne wyrolowanie wszystkich małych i funduszów również .Przypomnę wam tylko to że Rafi sprzedawał akcje na samej górce jak emitowali akcje po 250zł. wszyscy myśleli że łapią je jak za darmo ale takich mamy anali jakich mamy .On sprzedał tyle akcji powyżej 300zł za szt że teraz spokojnie odkupił prawie całą firmę za to i tak tworzy się biznes życia.Poczekajmy teraz ze 2-3 lata i będzie w czołówce miliarderów w Polsce wspomnicie moje słowa.Strata ponad 400mln zł zrobiona wg mnie celowo by mysleć że spółka upadnie ale nie kupuje się spółki która ma upaść tylko taka która się wydźwignie i w tym jest cały ambaras.Tak zrobiono do tej pory z CEDEC czy zrobią już niebawem z NWR .BRAWO RAFI
+176 000 bez opodatkowania i prowizji. realnie sporo wiecej bo tez spekulowalem penym pakeitem. pozdrawiam i zycze wszsytkim odrobienia strat. tutaj niesety nas nie chceli
heheh raczej nie :) ale szczerze wspoczuje wszystkim ktorzy uwierzyl iw brzoske i jego biznes finansujac rozwoj spolki. niestety drobni zostali oszukani. zysk uwazam za totalnie przecietny z tej inwestycji liczylem ze cena integera jesl iwydjzie na prosta spokojnie osiagnie wartosc miliard wiec duzo sie pomylilem. jedyne co sieszy, ze tak duzy fundusz zauwazyl tak jak ja potncjal w tej spolce i jest sklonny wylozyc 500mln na dalszy rozwoj. ja to pisalem przy 25zl gdybym mial 200 baniek sam by mto z checia kupil no i patrzcie co sie stalo... zanizanie ceny byl otak wyraznie ze az kulo w oczy
nie rozumiem jednego ewo ... po co robisz takie rzeczy - obrażasz, szkalujesz, podszywasz się pod innych itd ??
dlaczego ??
Info dla wszystkich - z IP "ewy" podszyto się tu już chyba pod wszystkich ..
bądź co bądź wszystkim tutaj, którzy podjęli temat dziękuję .. jak by nie było - nawet Ci stratni mają te 7,90 do sztuki extra ..na otarcie łez
w moim przypadku i tak wyszło nieźle - miałem po ca 40 zł spory pakiecik - więc praca dała owoc - i częściową satysfakcję - choć wszyscy (świadomi) wiedzą że właściwe konfitury są przewidziane już niestety dla kogoś innego ...
a te kocopoły co nam tu wypisywała ewa i jej poplecznicy też zrobiły swoje :))
pozdrawiam wszystkich - z wieloma z Was został kontakt - a to może się okazać nie do przecenienia ... z innymi może spotkamy się na wątku innej "perły" ... kto wie..
Dzięki Broken , zrobiliście dobrą robotę , pewnie wielu dzięki Wam cos tam zarobiło lub jak ja odrobiło. Co do Ewy to szkoda klawiatury ,choć musze przyznać , że do podwojenia pakietu skłoniliście mnie Wy ale już potrojenie to zasługa Ewy. Swoimi wypocinami sprowokowała mnie i zamiast CIG-u kupiłem integer po 42-43 , więc nie dość ze zarobiłem to przede wszystkim uchroniłem sporo kapitału.