że ja gtx chce produkować gry naprawde tego chce haha śmiech na sali z taką spólką a pelikany łykają wszystko ja bardzo chce ale nigdy nic z tego nie będzie trudno ale łykajcie kit haha
Ale oni niczego nie chca produkować tylko telehorse B2B juz nie ma zawiesili działalność o teraz będzie odwrotne przewciw a prezes telehorsr est juz w radzie nadzorczej Przestańmy juz pisac o B2b bbo tej spółki juz nie ma za to liczymy ze tutaj zawita twlehorse Pozdr
Ale b2b nie jest wlascicielem telehorse ba iqpartners posiada tylko 10% akcji telehorse chyba ze telehorse obejmie akcje b2b te 10 "mln po 0,25 zl ale to wtedy erne bedzie rozdawal karty a nie parowka.
Powiem szczerze ze malo mnie interesuje co zobaczę jak wcisnę zakladke akcjonariat w biznesradar Faktem jest ze CEO telehorse zasiada w radzie b2b a nie erne na patrowicza twz niw liczę Akcji nie sypia po info o projekcie growym akcji poszlo malo większość powyżej 20 gr Spolka ryzykowna b2b idzie do piachu albo jednak zrobia odwrotne przejecie Obroty w ostatnim polroczu astronomiczne wiec zobaczymy Obstawiam 50\50 niestety pozdr