• zagadka.. Autor: ~dami [46.134.119.*]
    .....jutrzejszego kursu.
    Kto ma trafną prognozę /co okaże się jutro/ i zechce się podzielić już dziś?
  • Re: zagadka.. Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2017-04-26 o godz. 19:56 ~dami napisał(a):
    > .....jutrzejszego kursu.
    > > Kto ma trafną prognozę /co okaże się jutro/ i zechce się podzielić już dziś?

Wróżenie z fusów; ale wg. mnie miną dwa tygodnie nim sytuacja na spółce się uspokoi
    Wg. dogrywki ; rano spadki do 5,2-5,3pln ; od południa lekkie wzrosty do 5,5pln
    Ponownej mini paniki nie przewiduję; ale wyprzedaż będzie trwała ze 2 tygodnie:))
  • Re: zagadka.. Autor: ~dami [46.134.108.*]
    Na 5,4 widziałem 100k popytu i zakładając,że nadal tam to jest /bo akt nam tylko 1 linię ofert/ to chyba jest szansa,że pójdzie 1-2% w górę.Jakieś przemyślenia?
  • Re: zagadka.. Autor: ~voodz [89.64.58.*]
    Dnia 2017-04-26 o godz. 20:12 ~dami napisał(a):
    > Na 5,4 widziałem 100k popytu i zakładając,że nadal tam to jest /bo akt nam tylko 1 linię ofert/ to chyba jest szansa,że pójdzie 1-2% w górę.Jakieś przemyślenia?

https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/ech
  • Re: zagadka.. Autor: ~dami [46.134.108.*]
    Voodzu ,oczy mnie bolą już od czytania/raporty ,bilanse- sam wiesz/ jeśli możesz i chcesz to rzuć własną myśl w temacie,ok?
  • Re: zagadka.. Autor: ~voodz [89.64.58.*]
    Dnia 2017-04-26 o godz. 20:21 ~dami napisał(a):
    > Voodzu ,oczy mnie bolą już od czytania/raporty ,bilanse- sam wiesz/ jeśli możesz i chcesz to rzuć własną myśl w temacie,ok?

tamten link to był tylko pełen arkusz zleceń,
    natomiast co się wydarzy to nie wiadomo, zależy komu puszczą nerwy, ciekawe jest to, że ktoś to zbierać zaczyna (pojedyncze zlecenie ponad 100 k które stopniowo podnosiło poziom zaczęło chyba od 5,30, potem było na 5,35, a zakończyło na 5,42)
    fundusze nie sądzę aby poddały się presji, a też w ich interesie jest żeby wycena nie spadła drastycznie
    jak widać spadek ceny pobudził znacznie popyt, ale nie wiem, ja po prostu czekam, bywało niżej a jednak wracaliśmy na wyższe poziomy, może teraz to zajmie trochę dłużej, ale będzie zdrowiej jak wyjdą osoby liczący na chwilowe wejście i szybki zarobek, a potem kwiczą....
    emocje zawsze są złym doradcą..a dla echo przyszłość wygląda dobrze.. szczególnie w długiej perspektywie
  • Re: zagadka.. Autor: ~Skywalker [94.254.130.*]
    Wg mnie ceny w najbliższych dniach będą podobne do tych styczniowych lub nieco wyższe. Powinniśmy utrzymać trend boczny.
  • Re: zagadka.. Autor: ~Skywalker [94.254.130.*]
    Chodziło mi o początek stycznia.
  • Re: zagadka.. Autor: ~dami [5.184.255.*]
    Na razie nasuwa się przypuszczenie/nie wiadomo,czy trafne/,że kurs Echa ma za zadanie nie odbiegać od Gpre.Na pewno kurs spadku jest zablokowany z tej czy innej inicjatywy 5,41 i to jest dobra wiadomość natomiast co do góry trudno wyrokować zanim nie przyjdą dobre info.
    Czy na tym forum jest kol.Lakmus bo wtedy się przyda....
  • Re: zagadka.. Autor: ~xxx [95.49.54.*]
    gpre ma płacić dywidendę na poziomie 6.5%,u nas o 50% więcej-słonecznei majówki, pzdr
  • Re: zagadka.. Autor: ~ppa [91.239.36.*]
    Ktoś wciągnął 40 k papierach po 5.43 tuż przed fixingiem. Od spadku 5.41 jest pilnowane. Powodzenia
  • Re: zagadka.. Autor: ~dami [5.184.223.*]
    Jasne,przerwa,żyjcie kolorowo.
  • Re: zagadka.. Autor: ~dami [46.134.127.*]
    Gpre w dół -Echo w dół, bo między nimi jest chemia, która uczy...
  • Re: zagadka.. Autor: ~Mm [37.47.6.*]
    Czego cię to nauczyło?
  • Re: zagadka.. Autor: ~dami [46.134.127.*]
    Może warto na nie patrzeć pod kątem ich przyszłego ślubu ,jak uważasz?
  • Re: zagadka.. Autor: ~Amigo [70.49.190.*]
    Padlina jest doźynana !
[x]
ECHO -4,68% 5,70 2025-09-24 17:02:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.