Dnia 2017-04-26 o godz. 19:19 ~vv napisał(a): > Tylko bardzo nie szalejcie, bo jak ci zrobi luzy na zwieraczach, to jutro się możesz mimo woli posrac na otwarciu. :)))
co bedzie jutro na otwarciu to ja niewiem swoja kase wzielem czekam z gotowka madralo forumowa idz wypij za zdrowko moje
Dnia 2017-04-26 o godz. 19:34 ~vv napisał(a): > karolinka, wziełeś? :)))) > > A pedziom wolno grać na giełdzie? Tak tylko pytam. xD
blad pisarski napisalam a na gieldzie wolno kazdemu grac a czemu by nie,wypij moj doradco inwestycyjny za mnie ja alkoholu nie pije:))))zagrales mgames dzis 21-27 jak nie to leszcz z ciebie myslales ze odrazu pojada na 6gr hehe jak sie nauczysz naganiac to pogadamy moge rowniez pomoc jestem lekarz psychiatra w twoim leczeniu
Dnia 2017-04-26 o godz. 20:50 ~vv napisał(a): > Ale karolinku nie migaj się błędami. A jak już, jest to byk ortograficzny. No dobra, tyle z edukacji. To gdzie "wziełeś", do buzi? Bo jak gdzie indziej, to musisz uważać, żeby Ci hemoroidy nie popękały. :))))
zapraszam na bezplatna porade psychiatryczna pijaczka w