• Dywidenda Autor: ~Jack [95.41.7.*]
    Czyli w tym roku jeszcze oprócz wypłaty 2 transzy zaliczki jest szansa n 0,85 dywidendy
  • Re: Dywidenda Autor: theczarek [37.47.33.*]
    Boże człowieku po co tak kłamiesz, masz raport przed oczami i czytaj - za 2016 nie będzie żadnych dywidend poza już wypłaconymi.
    za rok bieżący będzie 50 groszy z prawem do niej pewnie pod koniec tego roku.

• Re: Dywidenda Autor: ~Jack [95.41.7.*]
    Masz rację sorry źle przeczytałem
  • Re: Dywidenda Autor: ~xxx [83.28.177.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Echo-Investment-chce-w-17-wprowadzic-do-realizacji-projekty-o-lacznej-powierzchni-182-tys-m-kw-7513498.html-buduje,sprzedaje i zarabia,wypłaci 10% dywidendy a Wy sprzedajecie akcje.pytam-dlaczego?
  • Re: Dywidenda Autor: theczarek [37.47.33.*]
    z prostego powodu. bez D kurs się osunie powolutku poniżej 5 PLN - takie jest moje zdanie. to jest fantastyczna spółka na której w dłuższej perspektywie ciężko stracić, chodzi tylko o cenę zbierania akcji nic więcej.

• Re: Dywidenda Autor: ~xxx [83.28.177.*]
    przecież Ci podali na tacy 50gr dywidendy za 2017 r
  • Re: Dywidenda Autor: ~dami [5.184.214.*]
    Pr.kolegów,jeszcze raz Wam uzmysławiam,że wbrew pozorom interes właściciela i jego dyrektora/ tu zarząd /nie jest jednolicie tożsamy.Dyrektor chce mieć dużą pensję,w miarę spokój i zachować płynność spółki natomiast właściciele wymagają burzy mózgów i często Dywidendę tym bardziej mamy tu OFE,które swoimi 20% będą również naciskać bo z tego żyją ale Szefowie -właściciele też!
    Dlatego spokojnie czekam na WZ
  • Re: Dywidenda Autor: ~YARO [95.40.189.*]
    Panowie.
    Już od dłuższego czasu obserwuję tę dobrą, ba b. dobrą spółkę i mam takie same wnioski co WY.
    Dużo nieruchomości Echo ma sprzedać Gryffinowi, to fakt. Taki był zamiar od początku istnienia spółki.
    Dywidenda jak to dywidenda i duża i mała, ale to bez znaczenia.
    Bo cena jest sztucznie trzymana a pod co lub pod kogo?

Kolego Yaro dyw.za 16 jak dotąd =14,4% to dużo,za 17 progn.zarządu wg.dzisiejszego kursu to~10%, o 2015 kopalnia złota,plus ew. do wzięcia pod uwagę moje posty w tym wątku -" do wzięcia na wzdęcia".... i gitara.
  • Re: Dywidenda Autor: ~YARO [95.40.189.*]
    FAKT.
    Dzięki.
[x]
ECHO -4,68% 5,70 2025-09-24 17:02:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.