Dnia 2017-04-26 o godz. 13:16 ~handlowy napisał(a): > Powinieneś zacząć przepraszać tym co Ci uwierzyli. Mnie tez!!
strata boli, ale na pewno nic po tej cenie nie sprzedam... w kwestii uwierzenia, gdyby taki spadek był do przewidzenia, to czy uważasz, że wszyscy by czekali do dzisiaj? sprzedają zniecierpliwiony tacy jak Ty krzykacze którzy oczekują kasy +20% w miesiąc,
nad nikim z bronią nie stałem,
w tej sytuacji albo można uśredniać, albo czekać, albo sprzedawać ze stratą, na tą chwile sprzedawać nie planuje dopóki nie będzie dla mnie zysk zadowalający czy perspektywa np 2-3 letnia się pogorszyła? otóż nie, więc ja sobie poczekam
Na konferencji po wynikach synthos panika zrobiła się podobna.. tez kurs zrobił pik w dół. ... jak spadnie jeszcze to dokupienia. . Troszkę się pospieszylem w tym tyg i po 5.8 kupiłem... ale nic straconego pewnie jeszcze będę się z tego śmiał za jakiś czas.
Dnia 2017-04-26 o godz. 13:27 ~voodz napisał(a): > Dnia 2017-04-26 o godz. 13:16 ~handlowy napisał(a): > > Powinieneś zacząć przepraszać tym co Ci uwierzyli. Mnie tez!! > > strata boli, ale na pewno nic po tej cenie nie sprzedam... > w kwestii uwierzenia, gdyby taki spadek był do przewidzenia, to czy uważasz, że wszyscy by czekali do dzisiaj? sprzedają zniecierpliwiony tacy jak Ty krzykacze którzy oczekują kasy +20% w miesiąc, > > nad nikim z bronią nie stałem, > > w tej sytuacji albo można uśredniać, albo czekać, albo sprzedawać ze stratą, na tą chwile sprzedawać nie planuje dopóki nie będzie dla mnie zysk zadowalający > czy perspektywa np 2-3 letnia się pogorszyła? otóż nie, więc ja sobie poczekam
W 2018 roku bedzie krach na wszystkich giełdach więc radzę sprzedać w tym roku .
Budynki z mieszkaniami się nie zawalą. Galerie handlowe nagle nie opustoszeją. A policzcie sobie stopę % dywidendy z tej spółki w relacji do ceny akcji - to ile wyjdzie?, nie chciało się czytać raportu bo ma 73 strony to się nie wie. Większość ostatnio myśli kategoriami polimka z dnia kobiet i ursusa - to może lepiej do kasyna
Siedzę tu od 4,24 i pewnie będę jeszcze ze 2 lata. Fundamentalnie są bardzo mocni, nawet ten raport w kontekście inwestycji długoterminowej nie jest wcale zły. Za rok o tej porze będziemy się śmiali z tych spadków, chociaż nie wykluczam przy okazji głębszej korekty nawet do 5 zł. https://squaber.com/pl/stock/GPW/ECH Do zobaczenia za rok.
Nie powiem,że nie jestem zaskoczony całą sytuacją,ale kto wie może właśnie teraz spółka zacznie rosnąć? Ja sprawdze, nie sprzedałem. Pozdrawiam akcjonariuszy:)
Aktual nie akcjonariusze sa w lepszej sytuacji niż byli bo w końcu firma przyjęła politykę dywidend wcześniej były jedynie zapowiedzi i losowe wypłaty. ..