Dnia 2017-04-26 o godz. 11:54 ~ciekawy napisał(a): > Dnia 2017-04-26 o godz. 11:52 ~lipa_straszna napisał(a): > > wiekszosc tu umoczonych wierzy w cuda-wianki, odpaly itp a ja wierze, ze ktos lyknie po 8gr > > Tzreba było sprzedać na ostatnich dwóch podbitkach, zawsze to coś lepiej a tak sobie marzysz tylko :)
trzeba bylo powiedziec, ze to tylko podbitka. Gdybym wiedzial, ze sie przewroce to bym sie polozyl.
Dnia 2017-04-26 o godz. 12:01 ~lipa_straszna napisał(a): > na podbitce pisali: brac bo idzie na 3 zl to bralem no i oszukali teraz bida pisze sprzedawac bo zleci nizej i komu tu wierzyc?
A nie uczyli cię co to cięcie strat, jak można brać akcje po 3zł i czekac do 8 groszy :)
Dnia 2017-04-26 o godz. 12:03 ~ciekawy napisał(a): > Dnia 2017-04-26 o godz. 12:01 ~lipa_straszna napisał(a): > > na podbitce pisali: brac bo idzie na 3 zl to bralem no i oszukali teraz bida pisze sprzedawac bo zleci nizej i komu tu wierzyc? > > A nie uczyli cię co to cięcie strat, jak można brać akcje po 3zł i czekac do 8 groszy :) >
bez obrazy ale troche nie kumaty jestes, napisalem "na podbitce pisali ze na 3 zl idzie" co nie znaczy , ze za 3 zl kupile bo to byla podbitka i doszlo tylko do 15gr. A o tych cieciach to pierwsze slysze, nie chodzilem na zadne kursy.
Ja spytam inaczej jaki ty poziom straty przyjmujesz, 20, 30,40,50, 90 %.
Miales okazje sprzedac wczoraj spokojnie po 8, zreszta w ostatnich tygodniach bez problemu bys wyszedl w tej cenie. Nagle dzis mnozysz posty bo chcesz wyjsc po wykupie obligacji, zaspales wcześniej :)
Dnia 2017-04-26 o godz. 12:28 ~xxx napisał(a): > Ja spytam inaczej jaki ty poziom straty przyjmujesz, 20, 30,40,50, 90 %. > > Miales okazje sprzedac wczoraj spokojnie po 8, zreszta w ostatnich tygodniach bez problemu bys wyszedl w tej cenie. Nagle dzis mnozysz posty bo chcesz wyjsc po wykupie obligacji, zaspales wcześniej :)
no mialem okazje po 8 wyjsc, ale przyznasz, ze po infie o splacie obligacji przyszla nadzieja na wyjscie po 10gr a tu zonk
A na 1 czesc mojego postu nie odpowiesz, akceptujesz wiecze usrednianie?
Czemu mialo by rosnac po wykupie obligacji, biecwidze powodu. Majowka nadciaga chandel zamiera na spolkach czas odpoczac
Dnia 2017-04-26 o godz. 12:01 ~lipa_straszna napisał(a): > na podbitce pisali: brac bo idzie na 3 zl to bralem no i oszukali teraz bida pisze sprzedawac bo zleci nizej i komu tu wierzyc?
Patrz w notowanie 7 !!!! po 8 nie kupują ale lipa.