Jak zwykle śpiewka o dołowaniu przez złe siły kursu. Widzisz jakiś konkretny popyt na tym papierze, bo ja nie. Śladowe ilości poustawiane w karnecie po stronie kupna. Obstawiam scenariusz o którym juz wspominałem. Do wyników 16 maja spadki poniżej 9 zł, ale 8 nie powinno przebić. Potem odbicie.
Zgadzam sie z tym ze zarząd bez wizji i polotu. Przez lata jadą na jednym produkcie hospital fund i myśleli ze dogonią Magellana. Wolne żarty. Przespali dobry okres dla rozwoju biznesu, a teraz mogą miec spory kłopot z pomysłem biznesowym na przyszłość. Bez zmian w ofercie produktowej albo i zmiana obszaru działalności mogą miec cieżko. Niestety, wierzyłem im swego czasu ale mnie mocno rozczarowali. Ciekawe co prezes zrobi ze swoim pokaźnym pakietem akcji.
Spodziewałbym się raczej 4zł z przodu w tym roku, ponieważ ekipe w MWTrade "na mieście" nazywają 85-tkami. Tak, dokładnie o to chodzi - IQ... Też kupiłem kilkadziesiąt ich akcji i trzymam tylko dlatego, by pamiętać, że jeśli cały zarząd to tak zwane 85-tki to nawet najbardziej perspektywiczny pomysł i przedsiębiorstwo w stagnację wpuszczą. Szkoda.