Ja osobiscie skłaniam się do okolic 7 zł, wtedy cała kapitalizacja z pełna nową emisja a to ok 50% akcji dała by 150 mln. Na tle gamedevu i takiego LVC mało Ale kto wie? Jesli pójdą drogą wyceny i debiutu LVC to i 10 zł nie bedzie dziwne. a może skończy sie na 3??? chyba jednak minimalnie to bedzie 5 dobranoc
coś Ty ocipiał? jesli tak uwazasz to szarp to co wystawione po 9 zeta. Bez przesady! Ale na pewno powyżej 5 , zreszta tej piatki bardzo ktoś pilnuje. ja to tylko chciałbym tu obrotów!. W długiej perspektywie moze być i 15 jak piszesz, albo więcej. wogóle zastanawiający jest arkusz od jakiegoś miesiąca - wszystko poznikało z lewej i prawej. PUSTO. Ewidentnie nie ma chętnych aleee to tylko zakleta ksiezniczka w żabę. pozdro dla wytrwałych z czującymi nosami. Pieniądz lubi ciszę!
Cipeczko malutka..... ;-) To jest moja subiektywna opinia, którą dalej podtrzymuje. Co do zakupów to jestem zapakowany od kilku miesięcy po sam sufit i czekam na dobre wieści. Pamiętaj, że giełda uczy pokory ale nagradza wytrwałych. Czuwaj!!!
no to jest nas dwóch mocno wierzacych i trzymajacych. i na tym koniec? no nie jeszce kilku na palcach jednej reki , no to pytam gdzie sa akcje??? czy u grubasków . pasibrzuchów?