Po prostu zapomnieli i tyle. Po co się gorączkować. Jutro przyjdzie o 8 informatyk i wklika :-). Kto miał znać wyniki to je zna już dawno. Prawda voodzu ?. Tak na żarty mi się zebrało.
nic nie poradzimy, trzeba czekać, może ktoś zapomniał pieczątki i obsuwa :) to nie game dev, że przesunięcie premiery gry i słabe recenzje to -30 % więc spokojnie :)
Vodzu, widzę że sam wymiękasz, kiepskie to twoje tłumaczenie w porównaniu do tych wywodów ekonomiczno-finansowo- i bóg wie jeszcze jakich.Zaczyna lekko śmierdzieć
handlowy, żarty żartami, ale co voodz ma do sytuacji ? No, chyba, że jest informatykiem w Echo. To by się zgadzało, bo już dawno znał wyniki. Bingo ! Voodz został zdemaskowany !!! Voodzu publikuj, nie rób sobie z nas jaj !
Dnia 2017-04-25 o godz. 22:15 ~echoes napisał(a): > handlowy, żarty żartami, ale co voodz ma do sytuacji ? No, chyba, że jest informatykiem w Echo. To by się zgadzało, bo już dawno znał wyniki. Bingo ! Voodz został zdemaskowany !!! Voodzu publikuj, nie rób sobie z nas jaj !
niestety, ale chętnie bym się zatrudnił :) nawet jako wolontariusz :P
Dnia 2017-04-25 o godz. 22:16 ~handlowy napisał(a): > Makler miał rację ?Vodzu naganiacz? wielu bedzie zdziwionych
na razie to się zdziwiły osoby które wychodziły pomiędzy 5,4x -5,6x bo miało lecieć na 4,x, każdy ma swój rozum, każdy powinien brać pod uwage wypowiedzi innych, zastanowić się nad nimi czy sam czegoś nie pominął i podejmować najlepszą decyzję dla siebie, (wszyscy mamy różny staż na echo, różne średnie itp) uważam, że długoterminowo na echo się nie straci, a wahania kursu są normalne o 20 gr, w każdą stronę, od pewnego kursu, jeżeli czytałeś uważnie moje starsze posty to wiesz o jakim kursie piszę, puki co się to sprawdzało, więc nie uważam się za naganiacza, jeżeli uważasz inaczej masz do tego prawo
Dnia 2017-04-25 o godz. 22:09 ~handlowy napisał(a): > Vodzu, widzę że sam wymiękasz, kiepskie to twoje tłumaczenie w porównaniu do tych wywodów ekonomiczno-finansowo- i bóg wie jeszcze jakich.Zaczyna lekko śmierdzieć
nie wymiękam, ale co w tej sytuacji można konstruktywnego powiedzieć, po prostu trzeba czekać, i się wyjaśni w raporcie za 2016 i za 1q 2017 dokąd zmierzamy ja kieruje się potencjałem i analizą ryzyka przy decyzjach, więc biorąc pod uwagę publikowane informację, to do 2020 mogę nic nie robić, a później się zobaczy jakie będą dalsze inwestycje... jestem w tej komfortowej sytuacji, że aktualny kurs nie ma dla mnie, aż tak dużego znaczenia (chociaż jak każdy wolałbym żeby był ponad 6) a jak będzie to się okaże, mam też ostatnio wrażenie, że niektóre osoby oczekują ode mnie informacji których nie posiadam, więc przepraszam, ale nie będę pisał, że będzie po 15 zł do czerwca bo nie mam żadnych podstaw by tak uważać (w dłuższej perspektywie - kilkuletniej jest to możliwe, ale w krótszej wzrosty wyhamują przez realizację zysków, tak samo mam jeszcze mniejsze podstawy by wierzyć w jakieś spadki... natomiast mam nadzieję na ożywienie w najbliższym czasie na echo..
No to wiadomo dlaczego raport został opublikowany w ostatniej chwili ;(. To trochę jak zimny kubeł na rozgrzane głowy. Ale trzeba by się wczytać. Może jakieś odpisy były ? ;(