• kupię Autor: theczarek [212.160.172.*]
    cześć! chętnie wrócę na walor przed jutrem, czemu u Was zero ruchu w papierze? martwica? ustawiłem się pare groszy niżej, ale chyba nic z tego :(
  • Re: kupię Autor: hafid [217.97.135.*]
    Dobrałem po 5.8 dzisiaj troche... ;)
  • Re: kupię Autor: ~Bako [94.254.130.*]
    Panowie nie zastanawiają was te bardzo niskie obroty, przecież jutro wyniki.
  • Re: kupię Autor: ~Spokojny [178.212.24.*]
    Marazm przed wynikami. Skoro wszyscy mówią, że raport będzie dobry to znaczy że jest opcja że już w cenie, a to odstrasza kupujących. Ja liczę na to że będzie jeszcze lepszy niż wszyscy myślą że będzie :)
  • Re: kupię Autor: ~Hafid [188.146.75.*]
    Mnie zastanawia to 1.5 mld przeznaczone na kapitał mogący zostać przeznaczony na inwestycje lub na dywidendę
  • Re: kupię Autor: ~dami [5.184.240.*]
    O jakich 1,5 mld.kolega Hafid mówi bo się zgubiłem,czy jest tyle na f.rezerwowym,czy chodzi o podział dochodów przyszłych okresów?
  • Re: kupię Autor: hafid [91.198.217.*]
    Pradon, moja pomyłka, zapasowy to 1.339 mld, z niego poszlo 400 mln na fundusz rezerwowy. Czyli nadal tam siedzi ok 1 mld.
  • Re: kupię Autor: ~dami [46.134.126.*]
    Tak chyba jest.
  • Re: kupię Autor: theczarek [212.160.172.*]
    to zazdroszczę. poczekam do zamknięcia, bo za tyle co bym chciał wejść to bym kurs chyba do 6 PLN rozbujał :(
  • Re: kupię Autor: ~lucek [176.221.121.*]
    no i bujnołeś - tylko nie w tą stronę
  • Re: kupię Autor: theczarek [212.160.172.*]
    pozbierałem trochę, mam nadzieję do końca dnia dobrać resztę. Swoją drogą nie to że jestem tutaj jakiś bardzo nowy - mały pakiet trzymam od pół roku.
    Choć faktycznie zastanawiające, że co wystawiałem okrągłe zlecenie, za jakiś czas pojedynczym było realizowane. Ktoś wychodzi z jakiegoś średnio małego pakietu.

jak kogoś obchodza małe obroty i martwica przed wynikami radzę prześledzić historię na tym papierze, to raczej strandard. Nie zrozumiały dla mnie, ale standard...
    Cóż, jak jutro będzie zwałka to trudno. Emocji na spekułach już mam dość, zamierzam po malutku dobierać co bardziej stabilne spółki, a za taką uważam Echo.

[x]
ECHO 1,45% 4,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.