Poszukujemy udziałowca do prowadzenia działalności w temacie sprzedazy nowych i używanych maszyn i urzadzeń z Niemiec na rynki Europy Wschodniej kontakt
info@messe-partner.eu
strona www.messe-partner.eu
mam bardzo dobry pomysł na interes, który przyniesie dużo zysku tylko jest jeden problem. na start potrzebne jest około 70-80tyś. PLN. wyszacowałem że po roku jest możliwość zarobienia około 5 razy wiecej. jesli jestes zainteresowany to napisz Raph18@onet.eu
jezeli jestes Polakiem kup ziemie w Izraelu i pożyczaj ją izraelitom na wysoki kredyt i podatek od kredytu.Jak ci sie to uda podziel sie opiniami na forum
Witam w nawiązaniu do treści napisanej w ofercie pragnę poinformować że mam pomysł dziedzinie którą zajmuję się pare lat lecz brak inwestora strategicznego. Proszę o kontakt jeśli potrebne są dalsze informacje. Pozdrawiam Krzysztof S. 603665766
Dnia 2006-12-23 o godz. 20:04 ~Krzysztof S. napisał(a):
> Witam w nawiązaniu do treści napisanej w ofercie pragnę
> poinformować że mam pomysł dziedzinie którą zajmuję się
> pare lat lecz brak inwestora strategicznego. Proszę o
> kontakt jeśli potrebne są dalsze informacje. Pozdrawiam
> Krzysztof S. 603665766
Dzień dobry.Jeśli temat jeszcze aktualny zapraszam do kontaktu
Otworzyłam niedawno pracownię pościeli i obrusów w stylu ryustykalnym, retro, z koronkami, z płócien i lnów. Pomysły wszystkim się podobają, z chęcią otworzyłabym choć kilka punktów sprzedaży albo połaczonych z pracowniami, gdzie na zamówienie moglibyśmy szyć na konkretne wymiary, ale niestety na to mi już funduszy nie starcza. Z chęcią zaprosiłabym do współpracy inwestora 0.604 50 53 55
dobre miejsce i założenie pensjonatu! NIC LEPSZEGO! w mojej okolicy jest skarbiec turystyczny! Przydałaby ci się fajna babeczka z głową pełną pomysłów - możesz na mnie liczyć :)
~R. [83.16.1.*],
Jak możesz to podaj ;
1. okolice jakie masz na myśli.
2. twój wiek w przybliżeniu, bo z dziećmi interesów nie robię
3. czy masz na myśli konkretny obiekt ?
Pytam serio.
witam, na wstepie to ja zadam pare pytan i po odpowiedzi zobaczymy czy "dziecko" w wieku 23 lat (czyli ja)moze cos z tym zrobic.po 1-czy moze to byc warszawa,
po 2 o jakiej kwocie rozmawiamy,
3-jakie maja byc przypuszczalne prognozy zyskow
4-jaka to ma byc dzialalnosc
5-kiedy mozemy sie spotkac zeby cos ustalic i ile mam czasu na rozwiniecie tejze dzialalnosci.
teraz troche o mnie...mam 23 l od 19 roku zycia zajmuje sie tworzeniem grup sprzedazowych,szkoleniami dla akwizytorow,pozniej doradztwo finansowe dla firmy efect az w koncu reklama w internecie i oczywiscie praca agenta inwestycyjnego w firmie bohemia iz.
kontakt; 0-515-575-199///0-694-411-952
Dzien dobry
prowadze mini produkcje bram i rolet aluminiowych
dostalem bardzo dobra oferte od producentow profili i napedow elektrycznych z ktorych skladam moje produkty
mam sporo kontaktow
i bardzo konkurencyjne ceny
znam sie na skladaniu bram i rolet o raz na automatyce do nich sam tez je montuje u klienta co bardzo obniza koszty
poszukuje wspolnika z kapitalem z ktorym bede mogl profesjonalnie poprowadzic ta dzialalnosc
nie jest potrzebny duzy naklad pieniedzy ale sam nie dam rady ich wygospodarowac
pieniadze sa potrzebne na zakup samochodu moze byc polonez truck do transportu koszt okolo 4000 tyś. w dobrym stanie,wynajem chali produkcyjnej koszt 600 zl 56m kwadratowych zakup wiekrzej pily do ciecia aluminium poniewaz mam mala a nia nie moge ciac skrzynek do bram przemyslowych a mam na takie zamowienia
jest jeszcze kilka innych potrzebnych rzeczy koszt calej inwestycji to ok.10000 do 15000 tys.
jestem powazny czlowiekiem mam 30 lat po tech.budowlanym mam zone i dziecko i mysle ze moja oferta moze przyniesc spore zyski
gdyby byl pan zainteresowany to prosze odpisac na maila lub zadzwonic 512 448 660
jesli nie bedzie pan zainteresowany to prosze tez o odpowiedz zebym nie czekal pozdrawiam
Dnia 2007-02-25 o godz. 12:47 ~ANDRZEJ napisał(a):
> Dzien dobry
prowadze mini produkcje bram i rolet
> aluminiowych
dostalem bardzo dobra oferte od producentow
> profili i napedow elektrycznych z ktorych skladam moje
> produkty
mam sporo kontaktow
i bardzo konkurencyjne ceny
> znam sie na skladaniu bram i rolet o raz na automatyce do
> nich sam tez je montuje u klienta co bardzo obniza koszty
> poszukuje wspolnika z kapitalem z ktorym bede mogl
> profesjonalnie poprowadzic ta dzialalnosc
nie jest
> potrzebny duzy naklad pieniedzy ale sam nie dam rady ich
> wygospodarowac
pieniadze sa potrzebne na zakup samochodu
> moze byc polonez truck do transportu koszt okolo 4000 tyś.
> w dobrym stanie,wynajem chali produkcyjnej koszt 600 zl 56m
> kwadratowych zakup wiekrzej pily do ciecia aluminium
> poniewaz mam mala a nia nie moge ciac skrzynek do bram
> przemyslowych a mam na takie zamowienia
jest jeszcze kilka
> innych potrzebnych rzeczy koszt calej inwestycji to
> ok.10000 do 15000 tys.
jestem powazny czlowiekiem mam 30
> lat po tech.budowlanym mam zone i dziecko i mysle ze moja
> oferta moze przyniesc spore zyski
gdyby byl pan
> zainteresowany to prosze odpisac na maila lub zadzwonic 512
> 448 660
jesli nie bedzie pan zainteresowany to prosze tez
> o odpowiedz zebym nie czekal pozdrawiam
Czesc!Fajnie to wyglada tylko gdzie ty mieszkasz w jakim regionie Polski.Tarnow Malopolskie
"200 proc. zysku krok po kroku
Nawet jeśli ceny nieruchomości będą rosły wolniej niż dotychczas, kupno mieszkania na etapie budowy i szybka sprzedaż pozostaną bardzo atrakcyjną inwestycją. Pokazuje to uproszczona symulacja analityków Noble Banku, w której zakładamy wzrost ceny mieszkania przez 2 lata o 20 procent:
- kupujemy u dewelopera mieszkanie o wartości 500 tys. PLN w systemie płatności 10/90 (pierwsza wpłata wynosi 10 proc., co równa się 50 tys. PLN)
- sprzedajemy mieszkanie po dwóch latach, ale przed ukończeniem budowy, za 650 tys. PLN (odzyskujemy 50 tys. PLN wpłacone jako pierwsza rata plus
100 tys. PLN z tytułu wzrostu ceny)
- stopa zwrotu z inwestycji wynosi 200 proc. w ciągu dwóch lat
"
Według prognoz ceny mieszkań w Polsce pójdą o 15 % w roku 2007
Oczywiście można kupić mieszkanie w innym państwie.
Witam!
Ty masz kasę, a ja jej szukam. Mam pomysł na robienie większych pieniędzy - jestem na etapie wyrwania trochę grosza z Unii Europejskiej. Biorę udział w dofinansowaniu inwestycji, która chcę wdrożyć w życie.
Kontakt: G.Wałowski kom. 0-696-784-729
przypowiesć: Na początku spółki jeden wspólnik ma kase drugi doświadczenie (bez kasy) = na koncu spółki - ten co miał pieniądze ma doswiadczenie nie ma kasy a ten co miał doświadczenie ma kase, no i ten pierwszy szuka teraz wspólnika itd. itp.
proponuje wspolne przedsiewziecie-pewne dochody minimum 20tys netto m/c,wklad maksymalnie 35tys zl
to powazna propozycja,sprwdzony dostawca,bardzo duzy rynek zbytu w Polsce
szcegoly tylko mailem lub najlepiej osobiscie-prosze o adres mailowy to napisze