wychodzi z wpisów , tylko przejrzyjcie arkusz sprzedaży i porównajcie z tym z przed 3 tygodni , papier jest ZBIERANY , firma jest , raporty ostatnie SUPER , emisja po 0,70 zł uplasowana , KAŻDY sam decyduje ,,,,,,, ja dalej mam połowę pakietu z rozdania 0,04 zł
pociesz sie , dalej jestem i obserwuję , jeżeli jeszcze zdołują , dobieram / za kase ze sprzedaży / , jak na razie DOBRZE wychodzę na swoim / głupim / działaniu ,,,
nie załamuj mnie. Niemożliwe, aby być aż tak głupim. Masz połowę pakietu po 0,04 (pewnie ze st szt.) i cały pakiet po 62 gr. z tego wychodzi ci jak twierdzisz, średnia 7 gr. Kabaret sobie załóż. Sukces murowany! :D
naucz się czytać ZE ZROZUMIENIEM , pakiet podstawowy 0,04 zł dobrałem już na spadkach 0,62 zł średnia OBECNIE 0,09 zł ,,, cofnij się do moich wpisów i porównaj ,,, dlatego dalej tutaj jestem i SPOKOJNIE ZAOBIĘ , ,,, a dobiorę na dołku ,,,,,
No cóż, mogłeś sprzedać po 1,5zl, mogłeś i po 1 zł, mogłeś po 80 i 60 groszy. Dziś jest 30groszy i dostałeś po tyłku jak mało kto.
Jednak ty wolisz tu siedzieć i zaklinać rzeczywistość.
Lepiej się nie przyznawaj że masz jeszcze kupione po 4grosze, bo gdybyś kupił po te 4 grosze pakiet tylko za 2000zł to miałbyś 50tys akcji przy kursie 1,5 zł Miałeś 75tys zł do wyjęcia a dziś masz zaledwie 15tys. Jednak ja nie wierzę w to abyś był tak bezmyślny i nie sprzedał wszystkiego powyżej 1zl.
masz racje ,dobiorę ,,,tylko kiedy i za ile ? dalej pozostaje pytanie gdzie jest dno , ci którzy rozdaja karty ,mogą DOWOLNIE STEROWAĆ kursem , ale,ale ,,,podaj cennik TWOICH usług , mimo że prymitywne , mogą być skuteczne
Dnia 2017-04-24 o godz. 10:32 ~tak napisał(a): > wychodzi z wpisów , tylko przejrzyjcie arkusz sprzedaży i porównajcie z tym z przed 3 tygodni , papier jest ZBIERANY , firma jest , raporty ostatnie SUPER , emisja po 0,70 zł uplasowana , KAŻDY sam decyduje ,,,,,,, ja dalej mam połowę pakietu z rozdania 0,04 zł
to że jesteś ubrany grubo wyżej widać gołym okiem trzeba być ślepcem albo właśnie "NIEUDACZNIKIEM" by pisać że papier jest zbierany firma jest i co z tego? raport ? no wczytaj się może i coś zauważysz innego nie tylko pozytywy? emisji po 0,70 gr nawet 1 % nie uplasowali !!! każdy sam decyduje - i tego się trzymajmy masz coś z "rozdania 0,04" ? - proszę nie wypisuj takich bzdur! jak planowana emisja się uda to średnia większości akcji którą będą gonić "zielone ludki z umów" będzie ok 20 gr zaklęcia kolego tutaj nie pomogą
Dnia 2017-04-24 o godz. 12:04 ~tak napisał(a): > pożyjemy ,,,,,,,,zobaczymy ,,,,, ale jaki masz TY interes ,dbając o MOJĄ kase ? taki DOBRY SAMARYTANIN ,,,,
może tutaj nie chodzi o twoją kasę tylko o tego "nieudacznika" popatrz co się dzieje http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/prof/spolki/notowania?wlid=9420&ks=1 jeszcze dzisiaj widełki? i zejście na 1 z przodu? kto może być bliżej "sukcesu" ten na K po 0,10 - 400 000 czy na S po 4,40 - 4455
tobie to powinni dać nobla z inwestowania na giełdzie. Zamiast sprzedać powyżej złotówki, to on uśredniał po 62 gr. :D Jpdl, ciekawe czy to prawda? Jeśli tak, to napisze o tobie do Agusi Revenge, żeby opowiedziała kumplom z zarządu. Chyba się pos...ją ze śmiechu. :D
o tym, że pójdzie do góry, nawet Wielki wiedział. I jaki to był burak, tak wiedział, że trzeba się ewakuować. Ty natomiast non stop uśredniasz. Jesteś nie do pobicia :D
masz kłopoty ze zrozumieniem tego co czytasz ? spoko ,,,TO Z NERW ? odrób prace domową , cofnij sie do moich wpisów - PRZEANALIZUJ ,,,,i pomyśl , a że czekam na DOBRANIE - fakt
Dnia 2017-04-24 o godz. 10:32 ~tak napisał(a): > wychodzi z wpisów , tylko przejrzyjcie arkusz sprzedaży i porównajcie z tym z przed 3 tygodni , papier jest ZBIERANY , firma jest , raporty ostatnie SUPER , emisja po 0,70 zł uplasowana , KAŻDY sam decyduje ,,,,,,, ja dalej mam połowę pakietu z rozdania 0,04 zł
dalej sądzisz, że papier jest zbierany?? Człowieku przegrałeś tutaj, miałeś okazję dobrze sprzedać a ty łapałeś spadające noże, heh :/
Dnia 2017-04-25 o godz. 12:56 ~david napisał(a): > 1,2 mln papiera w 4 godziny! -20% i uważasz że jest dno? > > przejście na 0,1 z przodu przesądzone i tam gdzieś doszukaj się DNA