Na co liczycie? Pytam z ciekawości bo papieru dawno nie mam...
Czy choć jeden z was posiadających akcje wie ile dokładnie papieru jest w obiegu? I ile czeka na dopuszczenie?
Obawiam sie ze zaden z was i juz dawno wszyscy sie pogubiliscie....
Dnia 2017-04-23 o godz. 09:49 ~Osa napisał(a): > Obligacje seria A > > Akcje seria: D, E, F, G > > Razem 5 jesli masz problem z liczeniem
I co z tego ? Jest umowa i w nadchodzącym tygodniu powinien pojawić się komunikat. Zobaczymy, co przyniosą majowe raporty. Ty tez wcześniej naganiałeś.
Komunikat był . czytać nie potrafisz? Gra może bedzie za rok. Co znaczy że przez ten rok kierunek jest jeden 12 gr. Ostatnia podbitka była pod grę ktorej nie ma jak sie okazało. A wasze zaklinanie rzeczywistosci nic tu wam juz nie pomoże. Twoja chciwość jest rownie wielka jak naiwność mogłaś zarobić na podbitce kilkaset % ale ty wierzysz ze jestes wybrancem ktory to trafił na prawdziwą perłę ktora da zarobić miliony . Miliony tu zarobi tylko WKM. Przyjmij to wreszcie do wiadomości to może jeszcze uratujesz kase.
Dnia 2017-04-23 o godz. 13:25 ~Lolek napisał(a): > Komunikat był . czytać nie potrafisz? Gra może bedzie za rok. Co znaczy że przez ten rok kierunek jest jeden 12 gr. Ostatnia podbitka była pod grę ktorej nie ma jak sie okazało. A wasze zaklinanie rzeczywistosci nic tu wam juz nie pomoże. Twoja chciwość jest rownie wielka jak naiwność mogłaś zarobić na podbitce kilkaset % ale ty wierzysz ze jestes wybrancem ktory to trafił na prawdziwą perłę ktora da zarobić miliony . Miliony tu zarobi tylko WKM. Przyjmij to wreszcie do wiadomości to może jeszcze uratujesz kase.
Był komunikat, że do końca kwietnia podpiszą umowę a potem przez rok będą ją realizować, stąd kierunek może być całkiem odmienny. Podbitka była pod wstępne informacje o grze żeby m. in. odebrać akcje. Firma nie podawała żadnych terminów odnośnie akurat tej gry. Docierali się z BBM. Wierzę w sukces spółki. Nie martw się o mnie. Naganiałeś tu przed wzrostami na spadek, stąd cieszę się, że znów jesteś.
Tak sobie tłumacz. Kto niby te akcje odbiera i po co? Co kilka miechow nowa emisja a ty bredzisz zektos ci perłe chce podkupic. Perłe ktora tylko o grach pisac komunikaty potrafi i nic wiecej. Takie cukierowo to studenci robią w ramach pravmcy magisterskiej. A o tym phantomsix to nie naganialas niedawno razem z cuprum wielkim dolarem i milionerem ze juz gotowy i lada chwila bedzie info o premierze? Ta gra to bzdura taka sama jak za czasow chlopaka prezesowej Kurka
Dnia 2017-04-23 o godz. 14:04 ~Lolek napisał(a): > Tak sobie tłumacz. Kto niby te akcje odbiera i po co? Co kilka miechow nowa emisja a ty bredzisz zektos ci perłe chce podkupic. Perłe ktora tylko o grach pisac komunikaty potrafi i nic wiecej. Takie cukierowo to studenci robią w ramach pravmcy magisterskiej. A o tym phantomsix to nie naganialas niedawno razem z cuprum wielkim dolarem i milionerem ze juz gotowy i lada chwila bedzie info o premierze? Ta gra to bzdura taka sama jak za czasow chlopaka prezesowej Kurka
Taka jest moja opinia. Na innych spółkach tego typu tez jest sporo emisji - patrz: giełdy na świecie. Nie, nie naganiam. Chłopaka ? :) Zobaczymy co potrafi spółka po raportach majowych.
Mialy być 3 gry do pazdziernika potem do grudnia i do lutego wypuscili jedną grę ktora po 2 miesiacach ma 60 pobrań wiesz jaka kapitalizacja tej spolki jest przy obecnej cenie i ilości papieru? Co w tej spółce warte jest chociażby 1/5 tej kapitalizacji? Chyba tylko marzenia jesli nie tylko to mow śmiało...
Gdy ja jesienią zbierałem po 0.3x sytuacja prezentowala sie zupelnie inaczej a dziś bał bym sie wchodzić.
Patrzę z boku z sentymentu a nie chęci kupna od tamtej pory dwie kolejne emisje gdyby wypuścili gre na kształt wiedzmina to ok ale niestety tak nie jest a ten phantom ktory ma być niewiadomo kiedy wcale mnie nie zachęca
Moim zdaniem zanim ruszy jeszcze sporo spadnie
Emisji jest niewątpliwie za dużo i podważają wiarygodność spółki.
Niemniej:
Emisja A - 2011r. (przekształcenie spółki), Emisja B - 2012r. Emisja C - 2013r. (za 81 tys. zł całość) Emisja D - 2015 (na zasadzie prawa poboru) Emisja E - 2015 (jako uzupełnienie D, bez prawa poboru) Emisja F - 2016r. (po 0,70 zł, bez prawa poboru, nie było chętnych na akcje, sprzedano b.mało) Emisja G - 2017 (planowana po 0,35 zł na zasadzie prawa poboru)
Dnia 2017-04-22 o godz. 20:08 ~Osa napisał(a): > Na co liczycie? Pytam z ciekawości bo papieru dawno nie mam... > > Czy choć jeden z was posiadających akcje wie ile dokładnie papieru jest w obiegu? I ile czeka na dopuszczenie? > > Obawiam sie ze zaden z was i juz dawno wszyscy sie pogubiliscie....
no popatrz Osa jak to kiedyś nienawidziłeś spółki :)
Dnia 2017-08-20 o godz. 19:48 ~Przypomnienie napisał(a): > Dnia 2017-04-22 o godz. 20:08 ~Osa napisał(a): > > Na co liczycie? Pytam z ciekawości bo papieru dawno nie mam... > > > Czy choć jeden z was posiadających akcje wie ile dokładnie papieru jest w obiegu? I ile czeka na dopuszczenie? > > > Obawiam sie ze zaden z was i juz dawno wszyscy sie pogubiliscie.... > > no popatrz Osa jak to kiedyś nienawidziłeś spółki :)
i jak dobrze był zorientowany w emisjach :)) oska może coś napiszesz o kolejnej?
Dnia 2017-08-21 o godz. 10:01 ~koralina napisał(a): > Dnia 2017-08-20 o godz. 19:48 ~Przypomnienie napisał(a): > > Dnia 2017-04-22 o godz. 20:08 ~Osa napisał(a): > > > Na co liczycie? Pytam z ciekawości bo papieru dawno nie mam... > > > > Czy choć jeden z was posiadających akcje wie ile dokładnie papieru jest w obiegu? I ile czeka na dopuszczenie? > > > > Obawiam sie ze zaden z was i juz dawno wszyscy sie pogubiliscie.... > > > > no popatrz Osa jak to kiedyś nienawidziłeś spółki :) > > i jak dobrze był zorientowany w emisjach :)) oska może coś napiszesz o kolejnej? >
i nic ? taki chojrak z ciebie oska uszka coś opadły? :)))