• zgłoszenie do KNFu Autor: i-_-i [91.246.67.*]
    Zobacz wątki dotyczące M-Trans Zobacz profil M-Trans  
    Autor: ~manola [109.74.108.*] 2017-04-22 14:48
    Opublikowano przy kursie:  0,25 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
    Re: wartość księgowa to 0,23 zł na akcję
    mogę pokazać wam dziesiątki spółek z ujemną wartością księgową, a są notowane dwa albo trzy razy wyżej. Tu widać jak na dłoni OSZUSTÓW - aż śmierdzą gnojem - widać również celowość wprowadzenia spółki na NC i dokonania wyłudzenia pieniędzy od ludzi - łatwo im to udowodnić - a to kryminał. Zgłosiłem już sprawę do KNF aby zawiesić spółkę do wyjaśnienia manipulacji kursem, co jest niezaprzeczalnym faktem. Proszę o poparcie mnie - jeżeli trak będzie to mam zapewnienie, że najpózniej we wtorek zawieszą i podadzą do publicznej wiadomości ostrzeżenie takie jak często czytamy ostatnio na nterii.

jezeli tego nie udowodnisz a napisałeś ze to uczyniłeś czyli masz dowód wysłania (kopia lub inne) to posiadacze akcji na dzień dzisiejszy moga spokojnie twój wpis zgłosić i wtedy zapłacisz im oraz do knfu kare -czytaj co jest napisane w czerwonej rubryce.

dobrej zabawy koledzy , za taki wpis mozecie domagac sie odszkodowania w przypadku gdy coś sie wydazy ,

p.s.
    służę kpią tego wpisu jakby moderator usunął
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~WIECIEDOBRZEKTO [37.47.239.*]
    O WIDZĘ KOLEGĘ ZAPAKOWALI !! TE KOPIE TO WIESZ GDZIE SOBIE WSADZ ! KNF TO TA SAMA MAFIA PATRO TYLU LUDZI WYKIWAŁ Z KASY I MA TO WYJ.....E !! CHŁOPIE GDZIE TY ŻYJESZ?
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~konrad [37.47.37.*]
    Dnia 2017-04-22 o godz. 18:25 ~WIECIEDOBRZEKTO napisał(a):
    > O WIDZĘ KOLEGĘ ZAPAKOWALI !! TE KOPIE TO WIESZ GDZIE SOBIE WSADZ ! KNF TO TA SAMA MAFIA PATRO TYLU LUDZI WYKIWAŁ Z KASY I MA TO WYJ.....E !! CHŁOPIE GDZIE TY ŻYJESZ?

dokladnie knf tu nic nie zrobi wiadomo w jakim celu,a patro to koles
    MARIUSZ TO PRZYKRYWKA ! CO ZROBIĆ ŻE KOCHA TEN EGIPT
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~radek [89.67.210.*]
    Nie trzeba było bawić się na tej spółce tylko kupić papier porządnej spółki ACREBIT lub JWA i spać spokojnie licząc zyski
    Dnia 2017-04-22 o godz. 18:50 ~radek napisał(a):
    > Nie trzeba było bawić się na tej spółce tylko kupić papier porządnej spółki ACREBIT lub JWA i spać spokojnie licząc zyski

acrebit nie podoba mi sie jwa mialem po 1zl sprzedalem 170
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~manola [109.74.108.*]
    proszę nie straszyć, a poprzeć mnie - mam zapewnienie, że się sprawą zajmą - w końcu należy skończyć tego typu praktyki. Zresztą zobaczycie wkrótce 80 % zniknie z NC - te z szulerni.
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: i-_-i [91.246.67.*]
    Dnia 2017-04-22 o godz. 18:25 ~WIECIEDOBRZEKTO napisał(a):
    > O WIDZĘ KOLEGĘ ZAPAKOWALI !! TE KOPIE TO WIESZ GDZIE SOBIE WSADZ ! KNF TO TA SAMA MAFIA PATRO TYLU LUDZI WYKIWAŁ Z KASY I MA TO WYJ.....E !! CHŁOPIE GDZIE TY ŻYJESZ?

akcje miałem i sprzedałęm od spadków pisze im ze to wałek i poleci na 10 gr to sie poklepuja ze to juz jest sesja odbicia , szkoda mi ych co sie zapakowali , po takim wzroście i to w dodatku takiej firmy co ma "dwa" tiry co wykrecili kapitaizacje jak małę KGHM :)) , tylu zapakowanych i usredniało co sesje ze to juz bedzie koniec spadków ... wie ze nic nie zrobia tym co sypał ale takim co pisza takie posty moga dokopać . napisaem ten post zeby takie cwele nie latały po forum i nie pisały bzdur
  • DODAM WIĘCEJ !!! WYWALIĆ TO COŚ Z NC ! Autor: ~WIECIEDOBRZEKTO [37.47.239.*]
    BĘDZIECIE UCIEKAĆ PO GROSZU !!
  • Re: DODAM WIĘCEJ !!! WYWALIĆ TO COŚ Z NC ! Autor: ~konrad [37.47.37.*]
    Dnia 2017-04-22 o godz. 18:50 ~WIECIEDOBRZEKTO napisał(a):
    > BĘDZIECIE UCIEKAĆ PO GROSZU !!

z tym groszem to juz dales ciala spamer,pamietam jak nagonke sialem przed swietami a potem piszesz ze wzielem mtrans
    JWA TO PO 80GROSZY TRZEBA BYŁO BRAĆ !TERAZ UBIERALNIA TYLKO Z JEDNĄ RÓŻNICĄ BRAK FRAJERÓW PRZY TYCH CENACH
    Dnia 2017-04-22 o godz. 18:54 ~WIECIEDOBRZEKTO napisał(a):
    > JWA TO PO 80GROSZY TRZEBA BYŁO BRAĆ !TERAZ UBIERALNIA TYLKO Z JEDNĄ RÓŻNICĄ BRAK FRAJERÓW PRZY TYCH CENACH

> JWA TO PO 80GROSZY TRZEBA BYŁO BRAĆ !TERAZ UBIERALNIA TYLKO Z JEDNĄ RÓŻNICĄ BRAK FRAJERÓW PRZY TYCH CENACH

po 1zl tez warto bylo brac i oddac przy oporze 170-3

• Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~VPNproxy [167.114.102.*]

Zobacz wątki dotyczące Nowoczesna firma Zobacz profil Nowoczesna firma  
    Autor: ~konrad [37.47.239.*] 2017-04-09 10:45
    Opublikowano przy kursie:  0,77 zł , zmiana od tamtej pory: -2,60%
    Re: Dotacju brak i uwniane wyniki
    bo to pajac ze spoldzielni ten Erot juz kazdy o tym wie zakupia pompuja potem posty ile to bedzie 6,21 a teraz nagle 35gr sie ustawia,to samo robil z loyd

konrad to u ciebie w domu siedzi i razem piszecie?

ty kolego radze ci zgłoś się do psychiatry bo to już kliniczne sie robi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~manola [109.74.108.*]
    Bumecha też zwiesili po moich informacjach - do wyjaśnienia - tutaj możemy przynajmniej ich przestraszyć.
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~MASADA [52.43.189.*]
    Dnia 2017-04-22 o godz. 23:08 ~manola napisał(a):
    > Bumecha też zwiesili po moich informacjach - do wyjaśnienia - tutaj możemy przynajmniej ich przestraszyć.

idz już spać baranku
  • Re: zgłoszenie do KNFu Autor: ~Rey [83.4.91.*]
    Dobrze prawisz  i-_-i choc moim zdaniem to itak bez sensu. Znany wszytskim parówa pokazał wszytskim co może knf. Choc z drugiej strony każdy moze kupowac i sprzedawac a ze batoniki znikły z kupna no cóż każdy może sie rozmyslić. Sami jestesmy sobie winni każdy kto interesuje sie spółką wie ile akcje są warte, czym zajmuje sie spółka, co posiada, ile jest warta i po ile brali główni akcjonariusze "niby".
[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.