Ile to już tygodni upłynęło od wymiany poglądów z takimi fanami tej "perły" jak: WIELKI, MGAMES, DAREK, GPWMASTER, itp. Oni wciąż wieszczyli kurs 1zł, 2zł i więcej a ja i inni trzeźwo myślący uświadamiali, że tutaj zarabia tylko jeden: WKM i emisje będą non stop. W 2016 zrobili 2 emisje, w 2017 już jest 2ga a dopiero mamy 1szy kwartał za sobą. Gierkę trzeba dla fanów wymienionych powyżej w końcu zrobić a jeżeli szacunki podane w komunikacie odnośnie planowanej sprzedaży 650tys w rok po premierze, no cóż to ryzyko inwestorów. Aby utrudnić im dochodzenie swoich roszczeń zapewne na najbliższym walnym wymienią zarząd :) Ale co tam, fani twierdzą, że to spółdzielnia zaniża, że to celowe zagranie grubego, itp. itd. Ile jeszcze dowodów potrzeba abyście coś zrozumieli? A. Einstain powiedział swego czasu: Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Wymienieni, zaszyli się gdzieś i liżą rany. Nikt z nich nie przyzna się do błędu, ponieważ to rekiny finansjery, albo jak kto woli, frajery. Co do sprzedaży 650 tys sztuk w roku, rozbawili mnie do łez. Zuccerowo nie ma nawet 100 pobrań w ciągu 2 miesięcy. Co ważne, podobną grę wydał Nico Games przed.... całkowitą upadłością. Oczywiście, wcześniej nadrukowali tony makulatury na zdobycie środków do jej wydania. Czyli coś na podobę jak tutaj.
Pany nie ma co sie wyrzywać na tamtych marzycielach a raczej naganiaczach ktorzy przez wiele miesięcy dzielnie tu pracowali dla WKM. Tu trzeba nowych przestrzegać zeby nie dali się wciągnąć w te gierki.
Dnia 2017-04-22 o godz. 09:58 ~Lolek napisał(a): > Pany nie ma co sie wyrzywać na tamtych marzycielach a raczej naganiaczach ktorzy przez wiele miesięcy dzielnie tu pracowali dla WKM. Tu trzeba nowych przestrzegać zeby nie dali się wciągnąć w te gierki.
"Przestrzegałeś" również przed wzrostem na ok. 1.6 kupując akcje. Nie wierzcie w dobre intencje "ostrzegających" bo oni są tu w konkretnych celach. Akcje mam i czekam na rozwój wydarzeń. Wierzę w sukces spółki. Niestety, trzeba poczekać. Manipulacje są na prawie wszystkich spółkach.
Heh no tak bo jak pisać to tylko pozytywnie prawda?
Odpowiem ci na pytanie:
na GPW inwestuje od samego praktycznie początku 1994r. Wiele tu widziałem i wie się nauczyłem.
Obecnie piszę na forum spółek: JWA, EBC, LOYD, GRJAGUAR, MGAMES, z czego 2 ostatnie to moje byłe spółki a byłe dlatego bo .... Sam sobie odpowiedz dlaczego byłe.
Sierpien 2016 - Kurs akcji 0,30 - MOC mowi kupowac !!!!!
Grudzien 2016 - Kurs akcji 0,60 - MOC mowi kupowac !!!!
Styczen 2016 - Kurs akcji 1.00
- MOC mowi kupowac
Koniec stycznia 2016 - Kurs akcji 1.50 i brak obiecanej gry
Luty 2017 - kurs akcji 0,8 -
MOC mowi uciekac bo to sciema byla !!!
Kwiecien 22 - Kurs akcji MGS 0,3 a kurs Aleji 0,65 - MOC mowi kupowac Aleje !!!!
1. JAKBY SPOLKA DOTRZYMALA SWOICH SLOW TO KURS BYLBY 4-5 ZL JAK PISALEM !!!! 2. A ZE SPOLKA CHCIALA WYDYMAC AKCJONARIAT TO NALEZY OPUSCIC OKRET !!!! 3. CALA FILOZOFIA SPEKULACJI NA NEW CONNECT !!!!!
ALE PO SIEDZISZ TU 5 LAT TO ZROZUMIEC ZEBY BYC OSTROZNYM !!!!!
TERAZ POWTARZAM !!!
BRALEM ALEJE PO 0, 35 !!!!! KURS JEST TERAZ 0,65 !!!!!
LICZE NA ALEJI NA 4-5 ZL PODOBNIE JAK LICZYLEM NA MGS !!!!!
ALE !!!!
JAK NA ALEJI NIE DOTRZYMAJA SLOWA I ZACZNA DYMAC ULICE TO SPRZEDAM PKC NIE CZEKAJAC NA 4-5 ZL !!!!!
NIE UKRYWAM ZE PO CICHU LICZYLEM NA 4-5 ZL CO MIALO SENS BIORAC POD UWAGE KOMUNIKATY !!!!
ZAJRZE TU OD CZASU DO CZASU !!!!
NIE WCHODZE 2 RAZY DO TEJ SAMEJ WODY, SPOLKA JUZ RAZ POKAZALA ZE JEST NA NC ABY TYLKO WALIC W RYNEK A NIE ROBIC GRY !!!!!!
SWOJA DROGA, DZIWI MNIE TYLKO BRAK KOMUNIKATOW ZE SYPIA AKCJE W RYNEK !!!!
Z DRUGIEJ STRONY TO WKM NA CYPRZE TAKZE MOGA MIEC W DU...IE EWENTUALNE KARY ZA BRAK INF !!!!
NIE WIEM CZY TU JEST DNO GDZIES !!! JUZ RAZ ZALICZYLEM ZAWIECHE NA PMI GDZIE SYPALI Z 3 ZL NA 0,10 ZL !!!!! MATYJAS SYPAL A POZNIEJ GIELDA WYRZUCILA PMI Z NOTOWAN !!!
WOWCZAS MOCNO WTOPILEM DLATEGO TERAZ MAM ZASADE !!! --> TNIJ STRATY JAK WIDZISZ ZE ROBIA CIE W BALONA !!!
moc, dlaczego piszesz dużymi literami ?, tak dla zmylenia ? WKM nie jest zarejestrowany na Cyprze. Może historia była inna: 1) "spółdzielnia" wybiła kurs do 1.6 na fali wstępnych info o PHANTOMSIX; 2) mieli możliwość tylko do ok. 1.6; 3) WKM skorzystał z okazji i sprzedał trochę akcji;
Robią emisję po 0.35 PLN. Gdyby manipulowali kursem, to przecież nie dopuściliby do ceny takiej jak jest obecnie, bo emisja słabo się powiedzie.