• ofiary tej "PERŁY" Autor: ~10groszy [188.146.135.*]
    Ile to już tygodni upłynęło od wymiany poglądów z takimi fanami tej "perły" jak: WIELKI, MGAMES, DAREK, GPWMASTER, itp.
    Oni wciąż wieszczyli kurs 1zł, 2zł i więcej a ja i inni trzeźwo myślący uświadamiali, że tutaj zarabia tylko jeden: WKM i emisje będą non stop. W 2016 zrobili 2 emisje, w 2017 już jest 2ga a dopiero mamy 1szy kwartał za sobą. Gierkę trzeba dla fanów wymienionych powyżej w końcu zrobić a jeżeli szacunki podane w komunikacie odnośnie planowanej sprzedaży 650tys w rok po premierze, no cóż to ryzyko inwestorów. Aby utrudnić im dochodzenie swoich roszczeń zapewne na najbliższym walnym wymienią zarząd :)
    Ale co tam, fani twierdzą, że to spółdzielnia zaniża, że to celowe zagranie grubego, itp. itd. Ile jeszcze dowodów potrzeba abyście coś zrozumieli?
    A. Einstain powiedział swego czasu:
    Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej.
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~vv [94.254.242.*]
    Wymienieni, zaszyli się gdzieś i liżą rany. Nikt z nich nie przyzna się do błędu, ponieważ to rekiny finansjery, albo jak kto woli, frajery. Co do sprzedaży 650 tys sztuk w roku, rozbawili mnie do łez. Zuccerowo nie ma nawet 100 pobrań w ciągu 2 miesięcy. Co ważne, podobną grę wydał Nico Games przed.... całkowitą upadłością. Oczywiście, wcześniej nadrukowali tony makulatury na zdobycie środków do jej wydania. Czyli coś na podobę jak tutaj.
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~vv [94.254.242.*]
    I jeszcze jedno. Jeśli będą chcieli zrobić tą premierę gry na poziomie premiery Zuckerbergowo, chętnie udostepnię im swój garaż albo składzik opału.
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~Lolek [213.233.132.*]
    Pany nie ma co sie wyrzywać na tamtych marzycielach a raczej naganiaczach ktorzy przez wiele miesięcy dzielnie tu pracowali dla WKM. Tu trzeba nowych przestrzegać zeby nie dali się wciągnąć w te gierki.
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~mgames [84.10.157.*]
    Dnia 2017-04-22 o godz. 09:58 ~Lolek napisał(a):
    > Pany nie ma co sie wyrzywać na tamtych marzycielach a raczej naganiaczach ktorzy przez wiele miesięcy dzielnie tu pracowali dla WKM. Tu trzeba nowych przestrzegać zeby nie dali się wciągnąć w te gierki.

"Przestrzegałeś" również przed wzrostem na ok. 1.6 kupując akcje.
    Nie wierzcie w dobre intencje "ostrzegających" bo oni są tu w konkretnych celach.
    Akcje mam i czekam na rozwój wydarzeń. Wierzę w sukces spółki. Niestety, trzeba poczekać.
    Manipulacje są na prawie wszystkich spółkach.
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~Anonim [5.174.57.*]
    W jakim celu takie durne komentarze?
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~tiktak [78.8.176.*]
    no a jak myslisz?

kto normalny caly czas "obrzydza" ta spólke kazdego dnia o kazdej porze i co kazdy wpis ?

platni naganiacze jak "w" "10gr" itp !

gdybym nie interesowal sie spolka to bym nie zabieral glosu a oni siedza tu non stop nie dziwi was ?

mam akcje i dokupuje :)
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~10groszy [188.146.135.*]
    Heh no tak bo jak pisać to tylko pozytywnie prawda?
    Odpowiem ci na pytanie:
    na GPW inwestuje od samego praktycznie początku 1994r. Wiele tu widziałem i wie się nauczyłem.
    Obecnie piszę na forum spółek: JWA, EBC, LOYD, GRJAGUAR, MGAMES, z czego 2 ostatnie to moje byłe spółki a byłe dlatego bo .... Sam sobie odpowiedz dlaczego byłe.
    Jak byle to po co tu siedzisz i codziennie komentujesz? Ok wyraziles swoje zdanie i chyba starczy a co sie wydarzy wkrótce to sie okaze.
    To bylo retoryczne pytanie. Oczywiście ze masz racje. Te mam akcje ale podchodze z dystansem.
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~MOC [37.188.154.*]
    Sierpien 2016 - Kurs akcji 0,30 - MOC mowi kupowac !!!!!
    Grudzien 2016 - Kurs akcji 0,60 - MOC mowi kupowac !!!!
    Styczen 2016 - Kurs akcji 1.00
    - MOC mowi kupowac
    Koniec stycznia 2016 - Kurs akcji 1.50 i brak obiecanej gry
    Luty 2017 - kurs akcji 0,8 -
    MOC mowi uciekac bo to sciema byla !!!
    Kwiecien 22 - Kurs akcji MGS 0,3 a kurs Aleji 0,65 - MOC mowi kupowac Aleje !!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [90.252.230.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    WIDZE ZE CIE NOSI !!!!

NO NIC !!!

TO WYTLUMACZE CI !!!

1. JAKBY SPOLKA DOTRZYMALA SWOICH SLOW TO KURS BYLBY 4-5 ZL JAK PISALEM !!!!
    2. A ZE SPOLKA CHCIALA WYDYMAC AKCJONARIAT TO NALEZY OPUSCIC OKRET !!!!
    3. CALA FILOZOFIA SPEKULACJI NA NEW CONNECT !!!!!

ALE PO SIEDZISZ TU 5 LAT TO ZROZUMIEC ZEBY BYC OSTROZNYM !!!!!

TERAZ POWTARZAM !!!

BRALEM ALEJE PO 0, 35 !!!!!
    KURS JEST TERAZ 0,65 !!!!!

LICZE NA ALEJI NA 4-5 ZL PODOBNIE JAK LICZYLEM NA MGS !!!!!

ALE !!!!

JAK NA ALEJI NIE DOTRZYMAJA SLOWA I ZACZNA DYMAC ULICE TO SPRZEDAM PKC NIE CZEKAJAC NA 4-5 ZL !!!!!

KUMASZ JUZ ????
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~tak [83.27.72.*]
    masz racje , ale jeżeli tu jesteś , to oznacza że dalej jesteś zainteresowany , gdzie oznaczasz dno 0,25 zł czy niżej ?
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    JESTEM TU Z SENTYMENTU !!!

BYLEM NA MGS 3 LATA !!!!

PIERWSZE PAKIETY BRALEM PO 4 GROSZY !!!

NIE UKRYWAM ZE PO CICHU LICZYLEM NA 4-5 ZL CO MIALO SENS BIORAC POD UWAGE KOMUNIKATY !!!!

ZAJRZE TU OD CZASU DO CZASU !!!!

NIE WCHODZE 2 RAZY DO TEJ SAMEJ WODY, SPOLKA JUZ RAZ POKAZALA ZE JEST NA NC ABY TYLKO WALIC W RYNEK A NIE ROBIC GRY !!!!!!

SWOJA DROGA, DZIWI MNIE TYLKO BRAK KOMUNIKATOW ZE SYPIA AKCJE W RYNEK !!!!

Z DRUGIEJ STRONY TO WKM NA CYPRZE TAKZE MOGA MIEC W DU...IE EWENTUALNE KARY ZA BRAK INF !!!!

NIE WIEM CZY TU JEST DNO GDZIES !!!
    JUZ RAZ ZALICZYLEM ZAWIECHE NA PMI GDZIE SYPALI Z 3 ZL NA 0,10 ZL !!!!! MATYJAS SYPAL A POZNIEJ GIELDA WYRZUCILA PMI Z NOTOWAN !!!

WOWCZAS MOCNO WTOPILEM DLATEGO TERAZ MAM ZASADE !!! --> TNIJ STRATY JAK WIDZISZ ZE ROBIA CIE W BALONA !!!

OT CO .!!!
  • Re: ofiary tej "PERŁY" Autor: ~mgames [84.10.157.*]
    moc, dlaczego piszesz dużymi literami ?, tak dla zmylenia ?
    WKM nie jest zarejestrowany na Cyprze.
    Może historia była inna:
    1) "spółdzielnia" wybiła kurs do 1.6 na fali wstępnych info o PHANTOMSIX;
    2) mieli możliwość tylko do ok. 1.6;
    3) WKM skorzystał z okazji i sprzedał trochę akcji;

Robią emisję po 0.35 PLN. Gdyby manipulowali kursem, to przecież nie dopuściliby do ceny takiej jak jest obecnie, bo emisja słabo się powiedzie.
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.