Nie sprzedałem akcji, mam 1300sztuk. Proszę o normalną odpowiedź, jestem od niedawna na giełdzie i nie wiem co będzie z moimi akcjami. Dziękuję za sensowną odpowiedź.
- sprzedajesz na rynku po cenie rynkowej - nic nie robisz i tu bywa przeważnie tak że jak wezwanie się uda to zdejmą akcje z rynku i twoje akcje zostana bez twojej wiedzy i przyzwolenia zamienione na gotówkę po cenie wezwania , możliwa jest sytuacja że akcje zdejmą a ty zostaniesz z papierem (rzadkość , ale.....) a jak sie wezwanie nie uda to normalnie żyjemy dalej
Dnia 2017-04-21 o godz. 19:37 ~Ja napisał(a): > Dziwne było to wezwanie, niby po 49zł, a nie dotknęło tej ceny. Mam nadzieję że w poniedziałek dojedzie do 49zł to oddam.
A co by cie bardziej zachęciło do odpowiedzi na wezwanie po 49 zł? - cena na giełdzie 46 zł - cena na giełdzie 50 zł No raczej ta pierwsza opcja prawda ? więc masz odpowiedz
Czyli wielce prawdopodobne że będzie teraz spadać, żeby ludzie co zostali z akcjami oddali. A ja jestem uparty, kupiłem po 30zł i mniej jak po 49zł nie oddam.
to trzeba było odac wezwaniu na giedzie po tele już nigdy nie będą notowane chyba ze brzoska i quecus z funduszami przejma firme od złodziejaszka rafalka cwaniaczka ale to trudne może uda sie 3 wezwanie po 56 zeta...