• Rekord pobity Autor: ~Obserwator [46.134.145.*]
    -31.45 grubo. Kto płacze? Ktoś coś wie... Ciekawe co.
  • Re: Rekord pobity Autor: ~henry [46.175.40.*]
    no, ładny nurek dzisiaj. Kto tak kurs zdołował?
  • Re: Rekord pobity Autor: ~Obserwator [65.27.229.*]
    zerknijcie na obroty... zadne... po prostu nie bylo popytu i ktos sypnal by panike wywolac
  • Re: Rekord pobity Autor: ~new [5.187.49.*]
    Otóż to, niby kto będzie na tym poziomie sprzedawał dziesiątki tysięcy akcji ? Może jakaś drobna spekuła nie zdążyła jeszcze wyjść, to coś tam wyrzuci. Myślę, że ci co są tu od miesięcy tak łatwo nie wymiękną
  • Re: Rekord pobity Autor: ~anjin [31.0.3.*]
    ja jestem od niedawna ale i tak widzę że coś tu śmierdzi... sporo nabywców tego śmiecia... :) postanowiłem zaryzykowac te kilka tysięcy akcji ... nawet jezeli trzeba bedzie poczekac kilka miesięcy :)
  • Re: Rekord pobity Autor: ~Obserwator [37.47.3.*]
    Żebyś tylko zdążył sprzedać
  • Re: Rekord pobity Autor: ~bb [46.187.178.*]
    Od poniedzialku bedzie test na twardość orzechów

kto porzucił nadzieje o wzrostach - sprzeda byc moze jeszcze bardziej dołując kurs
    a kto wierzy w sama firme i jej biznes a tym samym ze kurs poleci do góry za niedługi czas, ten przetrzyma to tąpnięcie i moze ewentualnie dokupic akcji
    Ciekawe ktora opcja wygra ?

Ja we wtorek/środe dokupuje
    a Wy robta co chceta
  • Re: Rekord pobity Autor: ~Kici [83.10.10.*]
    To nie jest firma wydmuszka obliczona na przekręty, także wcześniej, czy później zrobią emisję i po cenie "nie mniejszej niż 1,60", z czego wynika, że to jest dolna granica ceny w średniej perspektywie. Że się miękka drobnica wysypuje albo ktoś większy chce wyleszczyć kilku matołków to w miarę normalne. Żałuję tylko, że załadowałem już taczki na full za wyższą cenę, ale jak dalej będzie sypanie poniżej 1,30 to sprzedam cokolwiek innego mam i ładuję dalej, bo takie promocje w rozwojowej branży rzadko można spotkać...
  • Re: Rekord pobity Autor: ~Obserwator [37.47.44.*]
    Branża rozwojowa tak, prezesi niestety nie umieją tego wykorzystać i nic już z tej spółki raczej nie będzie. Sprzedaj póki cena jest w miarę bo obietnicami innowacji się nie buduje. Gdyby było inaczej już dawno byłoby to po 5zl za papier.
  • Re: Rekord pobity Autor: ~Kici [83.10.10.*]
    Okaże się, na razie od dłuższego czasu zatrudniali programistów w kilku językach niekoniecznie używanych do tego, co robili dotychczas. Ryzyko zawsze jest i może nic z tego nie wyjść, a może wyjdzie. Tradycyjnie zobaczymy, tym niemniej sprzedawanie w tym momencie grubo poniżej 1,60, nawet jak ktoś bardzo potrzebuje kasy nie ma sensu...
  • Re: Rekord pobity Autor: ~kos [46.187.178.*]
    Przy jednolitych bardzo latwo zdołowac, ja nie przykładam do tego żadnej wagi, zdażyło sie i juz, ktos wyszedł pospiesznie bo zwietrzył interes gdzie indziej a kurs zaraz wroci w przedzial 1,2 - 1,5 i tam pozostanie jeszcze ze 2 miechy, potem zobaczymy czy nadzieje miały podstawy czy tez nie
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.