Dnia 2017-04-21 o godz. 15:54 ~erk napisał(a): > fox, a teraz wg ciebie jest tragedia czy jeszcze nie ma? :D
jaka tragedia?! po umowach było wiadomo że będzie dół wiedzieli że wypuszczą nową emisje po 35gr to i sypali i będą sypać bo po uśrednieniu ci co brali po 12 gr będą mieli papier góra po 20 groszy a zobacz do tego w arkuszu na K już prawie nic nie stoi do 20 gr nie ma kto odbierać większość już zakupiła po "taniości" ;)) i ustawiła się na S licząc na cuda a tu nie cuda tylko zwykła matematyka i logika górą nikt też nie bierze pod uwagę całego rynku jak przyjdzie taki dzień a przyjdzie niedługo już że wszystko będzie leciało na łeb to nie będzie zmiłuj i tyle
ewidetnie nie czytasz moich wpisów ze zrozumieniem , to że miałem od 0,04 zł -fakt ,, to że części sprzedałem - fakt , to że dobrałem po 0,62 zł -fakt , to że obecnie średnia 0,09 zł -fakt , to że uważam że jest to WAŁEK i KNF powinna to sprawdzić -fakt ,, ale to nie zwalnia z logicznego myślenia , tutaj powrócą WZROSTY , dlatego za to co sprzedałem na górce ,,, trzeba UŚREDNIĆ , pozostaje pytanie kiedy ,,,,,,,,,,,,
Może zamiast uśredniać to poczekaj na emisje? Przypuszczam że nie minie rok czasu od dziś jak pojawi się emisja nowych akcji w bardzo dużej ilości i po nominale :) Wspomnicie moje słowa.
tą emisje wezmą , a za rok tutaj zupełnie inne poziomy , dlatego pytanie gdzie jest dno ? normalnie powinno być 0,60 zł ,ale ci co rozdaja karty ,maja kase, czas i INFORMACJE , dlatego trzeba obserwować i czekać , to jest NAJLEPSZA spółka tego roku , co nie zmienia mojego zdania o kontroli KNF , tak jak pisałem KAZDY SAM DECYDUJE o swoim postępowaniu
do czasu aż ZROZUMIESZ i 10 gr też ,,,,że giełda to SZULERNIA ,,,to szkoda waszego czasu i nerw ,czytując klasyka ,,,grać to trza UMIĆ ,,,,,,,,,,,,a tutaj jeszcze zarobie
Przestan pajaca z siebie robić jak to po 4 grosze chodzilo to ulica k8jem tego bała sie dotknąć. A teraz co jakisz czas wylatuje tu jakiś pajac twierdząc ze po tyle kupił akcje i wciąż je posiada mimo ze mógł zarobic na nich 4000 %. Znajdz solidny betonowy mur i porzadnie sie rozpedź i pustym łbem przywal z całych sił. Może to ci pomoże?
szkoda WASZEGO czasu , ta dyskusja niczego nowego nie wnosi , chcesz kupuj ,nie to sprzedaj /jeżeli miałeś lub masz/ ,ja postępuję zgodnie z WŁASNYMI planami / jak na razie skuteczne / ja gram DŁUGOTERMINOWO ,np mam jeszcze fachowców i forka z groszówek , a tutaj poczekam i uśredniam do góry , MOJA KASA ,MOJA DECYZJA , czy stracę ? MOJE RYZYKO ,a jak ktoś chce w ciągu roku zarobić ,,,,, to pod budkę z piwem