• Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~hehe [83.26.242.*]
    Będzie cud, jeśli się to na 12 groszach zatrzyma.
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~fox [83.25.60.*]
    Nie ma żadnej tragedii.
    Wystarczy poczytać komunikaty i pomyśleć.
    I niech spada do 12 groszy.
    Tym większy zarobek będzie.

• Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~hehe [83.26.242.*]
    ty sobie czytaj komunikaty, a co mądrzejsi wyrzucają. Ściema jak jasny gwint.
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~erk [83.12.104.*]
    fox, a teraz wg ciebie jest tragedia czy jeszcze nie ma? :D
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~byq [176.9.136.*]
    Dnia 2017-04-21 o godz. 15:54 ~erk napisał(a):
    > fox, a teraz wg ciebie jest tragedia czy jeszcze nie ma? :D

jaka tragedia?! po umowach było wiadomo że będzie dół
    wiedzieli że wypuszczą nową emisje po 35gr to i sypali i będą sypać
    bo po uśrednieniu ci co brali po 12 gr będą mieli papier góra po 20 groszy
    a zobacz do tego w arkuszu na K już prawie nic nie stoi do 20 gr nie ma kto odbierać
    większość już zakupiła po "taniości" ;)) i ustawiła się na S licząc na cuda
    a tu nie cuda tylko zwykła matematyka i logika górą
    nikt też nie bierze pod uwagę całego rynku jak przyjdzie taki dzień a przyjdzie niedługo już
    że wszystko będzie leciało na łeb to nie będzie zmiłuj i tyle
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~10groszy [188.146.135.*]
    Jak przyjdzie ten dzień to z miejsca leci 50℅. Wspomnicie moje słowa. Tutaj już nie ma za grosz zaufania a bez tego to wiadomo...
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~tak [83.27.145.*]
    czyli sądzisz że jeszcze spadnie ? może faktycznie z zakupami jeszcze poczekać ,,,,,
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~vv [94.254.177.*]
    A co, sprzedałeś? :)))
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~tak [83.27.145.*]
    ewidetnie nie czytasz moich wpisów ze zrozumieniem , to że miałem od 0,04 zł -fakt ,, to że części sprzedałem - fakt , to że dobrałem po 0,62 zł -fakt , to że obecnie średnia 0,09 zł -fakt , to że uważam że jest to WAŁEK i KNF powinna to sprawdzić -fakt ,, ale to nie zwalnia z logicznego myślenia , tutaj powrócą WZROSTY , dlatego za to co sprzedałem na górce ,,, trzeba UŚREDNIĆ , pozostaje pytanie kiedy ,,,,,,,,,,,,
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~10groszy [188.146.135.*]
    Może zamiast uśredniać to poczekaj na emisje? Przypuszczam że nie minie rok czasu od dziś jak pojawi się emisja nowych akcji w bardzo dużej ilości i po nominale :) Wspomnicie moje słowa.
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~tak [83.27.72.*]
    tą emisje wezmą , a za rok tutaj zupełnie inne poziomy , dlatego pytanie gdzie jest dno ? normalnie powinno być 0,60 zł ,ale ci co rozdaja karty ,maja kase, czas i INFORMACJE , dlatego trzeba obserwować i czekać , to jest NAJLEPSZA spółka tego roku , co nie zmienia mojego zdania o kontroli KNF , tak jak pisałem KAZDY SAM DECYDUJE o swoim postępowaniu
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~vv [94.254.242.*]
    To była najlepsza spółka... do lutego. Teraz pozostał tylko ryk jeleni, którzy nie zdążyli sprzedać, a nawet uśredniali. :)))
    do czasu aż ZROZUMIESZ i 10 gr też ,,,,że giełda to SZULERNIA ,,,to szkoda waszego czasu i nerw ,czytując klasyka ,,,grać to trza UMIĆ ,,,,,,,,,,,,a tutaj jeszcze zarobie
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~Lolek [213.233.132.*]
    Przestan pajaca z siebie robić jak to po 4 grosze chodzilo to ulica k8jem tego bała sie dotknąć. A teraz co jakisz czas wylatuje tu jakiś pajac twierdząc ze po tyle kupił akcje i wciąż je posiada mimo ze mógł zarobic na nich 4000 %. Znajdz solidny betonowy mur i porzadnie sie rozpedź i pustym łbem przywal z całych sił. Może to ci pomoże?
    na ile CIBIE SKROILI ? daj sobie spokój z parkietem , to CIĘ zniszczy ,,,,,,,,
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~vv [94.254.178.*]
    Wiesz to z autopsji, prawda? :)))
    szkoda WASZEGO czasu , ta dyskusja niczego nowego nie wnosi , chcesz kupuj ,nie to sprzedaj /jeżeli miałeś lub masz/ ,ja postępuję zgodnie z WŁASNYMI planami / jak na razie skuteczne / ja gram DŁUGOTERMINOWO ,np mam jeszcze fachowców i forka z groszówek , a tutaj poczekam i uśredniam do góry , MOJA KASA ,MOJA DECYZJA , czy stracę ? MOJE RYZYKO ,a jak ktoś chce w ciągu roku zarobić ,,,,, to pod budkę z piwem
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~vv [94.254.178.*]
    Synq, ile ty masz lat?
  • Re: Jaka piękna tragedia !!! Autor: ~tiktak [78.8.176.*]
    no a jak myslisz?

kto normalny caly czas "obrzydza" ta spólke kazdego dnia o kazdej porze i co kazdy wpis ?

platni naganiacze jak "w" "10gr" itp !

gdybym nie interesowal sie spolka to bym nie zabieral glosu a oni siedza tu non stop nie dziwi was ?

mam akcje i dokupuje :)
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.