Czytając to forum ciągle napotykam na kłótnie pani "ewa" z innymi i wyzywanie się od trolli itp. Jako, że lubię jasne sytuacje i wiedzieć mniej więcej czy osoba z którą się dyskutuje ma pojęcie czy tylko potrafi wszystko negować chciałbym prosić panią "ewa" aby skoro komputronik jest taki zły wskazała np 3 inwestycje, które na tą chwilę są dobre i czy w nie inwestuje. myślę, że przy internetowej anonimowości to żadna tajemnica a pokaże pozostałym uczestnikom forum z kim mniej więcej mają do czynienia
Cwany chwyt. Próbujesz mnie skompromitować? Warto inwestować w siebie. Zawsze się zwróci z zyskiem. Nie wiesz o tym? Hah! A w co Ty inwestujesz? W papierki po cukierkach?
no to jak dowiemy sie w co inwesuje "ewa"? w jednej z wypowiedzi na tym forum przydarzyl sie powazny blad merytoryczny i chcialbym wiedziec czy wynika on z niewiedzy czy moze wiedza jest a specjalnie sa inni wprowadzani w blad czy moze jest jeszcze jakas inna przyczyna? tak czy siak wyglada to na klasyczny trolling ale moze sie myle...i nie odbijaj pileczki w co ja inwestuje bo to nie ma znaczenia to Ty tu jestes ekspertem
Dnia 2017-04-21 o godz. 07:35 ~pyt napisał(a): > no to jak dowiemy sie w co inwesuje "ewa"? w jednej z wypowiedzi na tym forum przydarzyl sie powazny blad merytoryczny i chcialbym wiedziec czy wynika on z niewiedzy czy moze wiedza jest a specjalnie sa inni wprowadzani w blad czy moze jest jeszcze jakas inna przyczyna? tak czy siak wyglada to na klasyczny trolling ale moze sie myle...i nie odbijaj pileczki w co ja inwestuje bo to nie ma znaczenia to Ty tu jestes ekspertem
nie dowiesz sie, jezeli tylko tu pisze a nie udziela sie na innych wątkach znaczy ze to ktoś powiązany ze spółką a ewan to pewnie ewa pisząca z drugiego ip, albo jej maż:)
Na Action obserwuję. Szukać nie umiesz? Trolle ze spółki są tutaj, to pewne. Oni zachwalają krasnala i spółkę. Przykładowo jeden napisał, iż spółaczka lepiej się kryła w vatach. Poszukaj na forum, ale wyglądasz mi na chcącego uciszyć fakty. Nie zdziwię się, jeśli jedno z porozumień będzie organizowane przez rodzinkę, by kontrolować bezwładną masę mniejszościowych. Atak na mnie jest bardzo ciekawy. Hah!