jakie sa calkowite koszty odpowiedzenia na wezwanie?no mbank bierze chyba 1 % za to ze organizuje wezwanie, trzeba zaplacic za swiadectwo depozytowe (chyba 50 zl) a moj bank tez pobiera prowizje?standardowa czy jakas wyzsza?mam konto deutsche banku. czy to sa wszystkie koszty?czy swiadectwo depozytowe sie dostaje od reki czy trzeba iles czekac?
Oni ubierają drobnych ciułaczy. Nie wiadomo, czy oni to spekuła, czy sławna z walnych w busie rodzinka i jej najemna świta. Byli zdolni do wyszykowania najemnych słupów na walne w lux busie, to na parkiecie też są zdolni do obstawienia się słupami. Hah!
Chcą mnie uciszyć, gdyż im psuję szyki. Jeszcze nie jest pewne, jaką ustawkę tu uszykowali. Czuć w powietrzu smród i słupy.
Zadzwoń idź do swojego banku. Tak trudno przejrzeć tabele opłat i prowizji? Radzą, żebyś nie sprzedawał w wezwaniu, gdyż tam jest wszystko wyszykowane pod konkretne operacje. Ja nie wierzę, iż mają kredyt na wykup prawie całego free float. Mogą mieć, pewnie. Ale to jest ze strony zacnej rodzinki nieopłacalne. Kasa im potrzebna, by zapchać dziurawą łajbę. Ale to też jest mało sensowne. Lepiej sobie dziurawe kieszene napchać, gdyż jako dziurawe mogą być puste. Ja na ich miejscu bym nie robiła nikomu z giełdy nawet tak niegodziwych prezentów. I to jeszcze przy ich kłopotach jest zrozumiałe.
biedni ludzie. Chcą ustalać koszty wezwania dla siebie. Nie dociera, że są wyportkowani, a te koszty to dodatkowa strata. Ale jajka, tacy " mundrzy " wszyscy, a tacy "gupi". INWESTORZY, ahahahaha
Napisałam, iż mniejszościowym on raczej nie jest. Zapytałam, czy oślepł. Wpis nie pasował do jego narracji, więc go zgłosił. Możliwe, iż samej moderacj pytanie: ślepy jesteś? nie spodobało się. Usunięty wpis wygląda dwuznacznie. Próbują osiągnąć swój cel, gdyż dostali wścieklizny po założeniu przeze mnie tematu: Kompik się skończył. Tak to widzę. Hah!