Mają wiele nagród produkują gry w stylu Steampunk niedługo na Stemie ma wyjść ich gra Steampunker http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=858424756
Właściciel Telehorse jest obecnie w radzie nadzorczej B2B Mariusz Szypura
Jednosobowa spolka z tego telehorse
BOOKER, CDPROJEKT, to sa spolki ktore beda godzowie zarabiac a telehorse ilu ma programistow studio to to chyba w pokoju maja komputer I jeden czlowiek sie w to bawi? Przyznac trzeba ze jest dobry ale tam potrzeba duzo dolarow zeby z tego bylo cos sensownego dla graczy i akcjonariuszami.?
jedno mnie zastanawia skad ten 1 czlowiek weznie taka kase na kupno pakietu akcji a cena za pakiet wzrosla z 10 do 25 gr za walor
Przekladane kilak razy NWZA nie wydalo ostatecznie uchwaly na emisje serii akcji dla inwestora wczoraj /zmieniono tylko RN/ Wg mnie dopiero organizuja pieniądze a Spolka potrzebuje ich gdyz jest deficytowa Za niedlugo raport za 1 szy kwartał i znow straty Dziwie sie ze w takiej sytuacji podniesiono cene - byc moze dziura jest wieksza i trzeab ja zasypac .... Kto to wszystko sfinansuje - jeden czlowiek ????
Czy wy udajecie, że nie wiecie ? Można poszukać i się dowiedzieć , że Erne zainwestowało niedawno w Telehorse i zobowiązało się go dokapitalizować w przyszłości oraz , ze ma nastąpić wejście Telehorse na giełdę. Wygląda to raczej na odwrotne przejęcie
Nie są to informacje trudne do znalezienia w necie.
czyli erne venture jest właścicielem częsciowym telehorse i B2B odkupi od erne venture akcje w zamian za nowe akcje B2B identyczna sytuacja jak na pixel venture tylko tam ebc było posiadaczem 48% Red Dev a pixel odkupił od nich wszystkie udziały w zamian za nowo wyemitowane akcje
Problemw tym ze B2b jest na dzien dzisiejszy bankrutem ich byznes jest trwale nierentowny - sami to przyznali Palcic za akcje bankruta po 25 gr to zwykla rozrzutnosc skor jest wiele innych firm z ktorych mozna wejsc na gielde znacznei taniej np MB partner /latajacy po 1-2 grosze/
Na dzien dzisiejszy naistotniejsze jest ze 3 x przekladane NWZA nie dalo efektu emisji nie ma -)) sa tylko zmiany w RN
No wlasnie watpiacy. Emisja juz klepnieta. I to po 25 gr a nie po 10. Do tego caly ten biznes z grami zaczyna byc coraz barddziej realny wiec nie zdziwi mnie jak za kilka miesiecy przebijemy 1 zl. Ale musi wszystko sie udac