• śmiech Autor: ~rew [46.151.72.*]
    Śmiech na sali przed premierą w dół po premierze nawet udanej w dół.Ewenement na naszym bananie.
  • Re: śmiech Autor: ~dziki [83.26.159.*]
    fakt, żenada
  • Re: śmiech Autor: ~Black85 [195.43.85.*]
    sam mam akcje ale ileż można zaklinać rzeczywistość? Ta spółka jest najgorsza od ponad roku!

romul gdzie jesteś? gdzie test 5.75zł :D hahahaha co za banan
  • Re: śmiech Autor: ~czosnek20 [77.253.35.*]
    To fakt też trzymam od ponad roku i nic może po wynikach i metalu coś ruszy .
  • Re: śmiech Autor: ~Misio_Kaku [91.214.5.*]
    Poczekajcie na statsy Mannego - teraz niedługo po launchu gry ale i przed walką, bo wtedy też będzie rosnąć ściągalność. Gra jest dobra. Byłem sam sceptyczny i myślałem że będzie dużo słabsza. Weźcie pod uwagę nieoczekiwany sukces highwaya - i naprawdę dobrą jakość tej produkcji. Pomyślcie o tym jaki może być w związku z tym metal fist - i jak to wszystko do kupy może wpłynać na kurs. Vivid już zaczyna być dojrzałym producentem, sprawdzoną marką. No i tajemnicze obligi... Ja teraz nie oddam - za dużo obiecujących czynników pracuje na potencjalny sukces. Osobiście uważam że te okolice 5 zyli to nowe otwarcie - pod jakie wzrosty nie wiem ale ja osobiście nie wywalam. To tak jakby 100 metrów przed końcem maratonu zejść z trasy. Niby bieg zrobiony - ale trofeum ni ma...Liczę na zasłużone trofeum w tym przypadku po długim czasie kiszonki.
  • Re: śmiech Autor: ~czosnek20 [83.238.237.*]
    Masz racje Misio też tak uważam warto trzymać a nagroda w 3 lub 4 kwartale pewna okolice 15 zeta .
  • Re: śmiech Autor: ~Misio_Kaku [91.214.5.*]
    Życzyłbym sobie 15 zyli - ale wysokość kursu w 3 kwartale trudno mi osobiście przewidzieć, może byc więcej, może być mniej - bo są niewiadome jak choćby przeznaczenie obligacji - ale na pewno w mojej ocenie dzisiejszy dzień to nie jest czas na oddawanie tego papira. I wszyscy to wiedzą - nawet a może i przede wszystkim Ci marni naganiacze na spadki. Wzrost być powinien - jak duży - zobaczymy za kwartał.
  • Re: śmiech Autor: ~romek [188.146.68.*]
    Jestem i śmieje się bardzo głośno ale z was :) klauny jak zwykle nic nie kleją muahahah wy się nadajecie tylko do tego o czym mówił Zbyszek Stonoga z was to się można śmiać i na was zarabiać :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.60.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: śmiech Autor: inter-necik [83.9.248.*]
    A najlepsze jest to, że gry nie można zainstalować na najnowszych telefonach, a na starych 5-letnich działa...
  • Re: śmiech Autor: ~narranja [217.76.125.*]
    Oho znowu odezwał sie "znafffca". Zasmucę cię - twoja negatywna propaganda rozsiewa nieprawdę. Mam Samsunga s6 i przed chwilą grałam w RB Manny Pacquiao żeby sprawdzić jakość. Wszystko działało jak powinno.
  • Re: śmiech Autor: ~xxx [37.190.244.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=gcGvS4VnOA0

manny moze dac duzo many.
  • Re: śmiech Autor: ~Ciekawski [91.193.13.*]
    Manny to tu was wytrzepie z manny...HAHAHA...ale bedzie zdziwko jak sie za 2 miesiace obudzicie po 3.60...:D:D
  • Re: śmiech Autor: inter-necik [83.9.248.*]
    Dnia 2017-04-20 o godz. 14:07 ~narranja napisał(a):
    > Oho znowu odezwał sie "znafffca". Zasmucę cię - twoja negatywna propaganda rozsiewa nieprawdę. Mam Samsunga s6 i przed chwilą grałam w RB Manny Pacquiao żeby sprawdzić jakość. Wszystko działało jak powinno.

Tak? No to patrz na screen poniżej. I co "znafco"?

link
  • Re: śmiech Autor: ~romek [188.146.68.*]
    Inter necik myślisz że Nexus to jest jakiś popularny telefon ?? Popularne to są iphony samsungi serii S i serii A Huawei P10 P9 P8 LG serii G Sony serii Z i X HTC 10 i 9 Pokaż mi że na którymś z tych modeli nie działa wynalazł sobie jakiegoś Nexusa i trąbi
  • Re: śmiech Autor: ~Ha [37.248.165.*]
    Smiac sie bede ja bo za chwile bedzie 8,0 pln a ja jestem obkupiony po uszy :)
  • Re: śmiech Autor: ~Ciekawski [79.170.127.*]
    Dnia 2017-04-20 o godz. 22:24 ~Ha napisał(a):
    > Smiac sie bede ja bo za chwile bedzie 8,0 pln a ja jestem obkupiony po uszy :)

I stracisz co najmniej 3/4...czekaja was duże spadki...MUAHAHAHA...
[x]
VIVID -1,60% 0,74 2026-01-07 15:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.