wyjątkowo niepoprawny optymista.. jeśli brakuje pieniędzy na fundusz płac, to o czym w ogóle mówimy ..a poza tym - jaki z tego Pana "Prezesa" Nowaka menedżer ? Ewidentne nieporozumienie..
Patrz na rynek, dla tej spółki bardzo dobry z perspektywą dużego popytu. Pan Wiceprezes jest z branży i ma kompetencje. Do tego Prezes - młoda kobieta, zna spółkę, można powiedzieć jeden z właścicieli. Takie mniejsze firmy mają potencjał, a problemy zdarzają się wszędzie. Raport za I kwartał słaby, ale jak akcjonariusze dokonują zmian to znaczy widzą problem.
Czy Tobie płacą za te "profesjonalne" komentarze, czy jesteś aż tak głupio naiwny ? Zapytaj najpierw o wynagrodzenia pracownicze, jeszcze zaległe i już bieżące, a później "zachwycaj" się "wspaniałą" kondycją firmy na skraju bankructwa..o naiwności akcjonariuszy już nie wspomnę..
a skąd u kolegi profesjonalisty taka wiedza?? mnie nie płacą, ale tobie chyba tak, skoro używasz informacji tego typu. a ja dzwoniłem do spółki i co do poprzedniej wypłaty poszła. Jak możesz pisać, że obecna nie poszła skoro mają termin 10 lipca??? Gościu nie kłam, bo może ja jestem nieprofesjonalnym naiwniakiem, ale ty to już duży kaliber kłamczucha. Za coś takiego po IP może cię znaleźć spółka i oskarżyć i to będzie dla ciebie najlepsza lekcja. A może jesteś w kole tych co to nagle zaczęli blokować kurs na 4,02?