Zarząd Spółki informuje, że zgodnie z § 83 ust. 1 i 3 Rozporządzenia, Spółka nie będzie przekazywała odrębnych jednostkowych raportów kwartalnych i półrocznego oraz zgodnie z § 101 ust. 2 Rozporządzenia, Spółka nie będzie przekazywała rozszerzonych skonsolidowanych raportów kwartalnych za IV kwartał 2016 roku oraz II kwartał 2017 roku.
w którym raporcie to napisali? pytam, bo już nie chce mi się czytać wszystkich "mądrości", które publikują. widać wiedzą, że nie będzie czym się chwalić, ale to tylko tak na marginesie.
Nie chcę wychwalać spółki, bo wszyscy widzą co się w tym bagienku dzieje... szczerze to liczyłem na zyski tutaj jednak jest inaczej... co do wyników to nawet gdyby ostatni kwartał był słaby to i tak wyniki będą podawane całościowo a w skonsolidowanym w ostatnich trzech kwartałach były zyski: I KW 2016 - 84 TYS, II KW. 2016-1,146 MLN ZŁ, III KW 2016 - 859 TYS ZŁ TO RAZEM daje sporo, bo ponad 2 miliony zysku netto przez te trzy kwartały. co do obrotów to nadal malutkie.... są tu tacy co kupowali po 7 zł ( 0,70 przed resplitem), czyli prawie tyle ile wynosi WK w przeliczeniu na jedną akcję :) Może odzyskacie swoje pieniądze ... w każdym razie życzę Wam tego, bo wiem jak boli, gdy się "przeżywa stratę" - jest to straszne uczucie.
Dnia 2017-04-20 o godz. 09:22 ~maxymuss napisał(a): > A myslisz ze ktos Ci sprzeda w Tej cenie wiecej akcji
jak ktoś wierzy w ten papier to może zbierać po 0,74,75,76,77,78 co za różnica te 1-5 groszy chętni do sprzedaży są :) niestety nie ma zainteresowania większego bo perspektywy marne
litr "wild turkey 101" 50.50 % na dwóch dzisiaj, moja żonka zrobiła niezłe jedzenie jutro do pracy , dobrze że nie wie ile umoczyłem na tym gównie MIT/LARK