• Walne tuż tuż Autor: ~src [46.134.11.*]
    Jak zatwierdza emisję po 1.6 znów ładnie podskoczy. Liczę że będą w końcu jakieś ciekawe informacje bo cisza póki co
  • Re: Walne tuż tuż Autor: ~Jeep [37.7.205.*]
    Zgadza sie, przedluzająca sie cisza po tym szumie informacyjno-plotkarskim ktory towarzyszyl spolce kilka tygodni temu nie sprzyja wzrostom a wrecz przeciwnie, sklania co poniektorych do pozbywania sie akcji
  • Re: Walne tuż tuż Autor: ~Kici [62.29.136.*]
    Walne dzisiaj? Dobrze kojarzę?
  • Re: Walne tuż tuż Autor: ~SwMikolaj [94.254.227.*]
    Jutro
  • Re: Walne tuż tuż Autor: ~Obserwator [46.134.181.*]
    Prezesi do zmiany, czas najwyższy.
  • Co takiego ? Autor: ~goran [46.187.178.*]
    Co Wy za bzdury wypisujecie ?
    Podajcie choc ze 2 sensowne, SENSOWNE !!!!!!! powtarzam, argumenty na poparcie tej tezy ze prezesi powinni byc zmienieni

• Re: Co takiego ? Autor: ~Vr [37.248.166.*]
    Daj spokój. Po co podniecać się wypowiedziami trolli piszących z piwnicy w domu mamy. Psy szczekają, znaczy chcą przestraszyć. Mnie tylko interesuje odbiorca emisji
  • Re: Co takiego ? Autor: ~Obserwator [65.27.229.*]
    Walne jak walne. Ja sie pytam kiedy gierka. Ale rozumiem, ze najpierw emisja po 1,6 a dopiero pozniej gierki. Kolejnosc musi sie zgadzac...
  • Re: Co takiego ? Autor: ~Obserwator [46.134.155.*]
    1. Brak strategii na przyszłość
    2. Brak wizji na własna spółke
    3. Gigantyczne zadłużenie

Wymieniać dalej?
  • Re: Co takiego ? Autor: ~musztarda [83.30.110.*]
    Gierka już niedługo, właśnie drukują pudełka !!
  • Re: Co takiego ? Autor: ~inwestor [80.50.235.*]
    :) i trzymają swoją grę w tajemnicy? Żadnego marketingu? Nic?
  • Re: Co takiego ? Autor: ~New [5.133.8.*]
    Zgadza się. Ale potencjał jest. I dlatego właśnie przychodzi z zewnątrz inwestor i wprowadza porządek. Rynek to widzi i dlatego kurs poszedł do góry. Wszystko wskazuje na to, że najważniejsze, tj. pieniądze się znajdą. Jak zostanie wyłożona kasa to na pewno pójdą za tym zmiany w zarządzaniu, tak robią poważni gracze, a nowy inwestor to przecież grubas. A co do zmian w strategii to już jaskółki wysoko, wysoko już kołują i czuć wyraźnie, że wiatr się zmienia...
    Gierkę trzymają w ścisłej tajemnicy co by zainteresowanie rosło ! Taki marketing :) Ale drukarnia już hula !!
    Gierkę trzymają w ścisłej tajemnicy co by zainteresowanie rosło ! Taki marketing :) Ale drukarnia już hula !!
  • Re: Co takiego ? Autor: ~lolo12 [188.146.77.*]
    Ile ci płacą za każdy wpis ? Takiego prostackiego naganiania na spółkę dawno nie widziałem hahaha.
    I tu się mylisz :)
  • Re: Co takiego ? Autor: ~ja [83.12.58.*]
    musztarda to zero merytoryki i 100% naganiania na śmiecia! Ubrał się i teraz krzyczy aby odebrać od niego. Nic z tego kolego, sam zostań ze śmieciem na lata. do upadłości.. kapitały już ujemne więc będzie to szybko!
    Spółka ma się dobrze a więc jestem o jej los dziwnie spokojny :) Ciekawe po co Ty tutaj zaglądasz ? Nie szkoda Ci czasu "kolego" :)
  • Re: Co takiego ? Autor: ~Obserwator [46.134.157.*]
    Hahaha nie wierzę... Czy ty umiesz raporty czytać? Spółka ma się dobrze? Chyba masz info z innego źródła niż wszyscy tutaj. Takiej lipy już dawno nie było, dla mnie kurs nie odzwierciedla wartości spółki nawet w 10%. Będzie płacz przy korekcie.
  • Re: Co takiego ? Autor: ~Kici [62.29.136.*]
    No i jest info, że będzie emisja za nominał 0,2 po cenie "nie niższej", niż 1,60. Czyli, kto sprzedawał poniżej 1,60 głosował na Partię Razem i dawał za darmo :D. Nie będzie też bez zgody sprzedaży sprzedaży subsów, więc wszystko, jak w uchwałach, PP nikt się nie spodziewał, a zapis, że mogą wyłączyć (a nie muszą) dotychczasowych akcjonariuszy daje dodatkowe możliwości i nadzieje :D

Zaraz zacznie się wysyp durnych postów i najazd kolarzy, także radzę kupować póki akcje poniżej emisyjnej i nim się wszyscy kapną...
    BRAWO !!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.237.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.