WKM pokazując nam /karty ,,,nie zasłania STOLIKA / ,,,mieli na tyle siły i KASY żeby wywindować kurs , mieli możliwości żeby go ustawić na tym poziomie ,,,,/ nie wieżę w przypadki / ,,,kto chce ten sprzeda , ja DALEJ mam / 300%zysku/ i spokojnie czekam ,jeżeli jeszcze zjedzie DOBIERAM ,każdy SAM decyduje
Czekam na 5 zł za akcję. PP nie kupię bo ciężko powiedzieć, czy po uplasowaniu tej emisji, pójdziemy w górę, czy jednak jeszcze trochę w dół, celem odebrania akcji. Wolę ewentualnie dokupić niżej albo nie kupować już w ogóle.
nie udało się upchać 40 mln. jak by to puścili ( bez animatora) to kurs byłby na poziomie 0.1 - 10gr , teraz zagrywka nr. 2 szukają frajerów na 35 gr hehehe ( miedzy czasie "super info" o "powstaniu gry " na zachętę ) . Ciekawe jaki kolejny pomysł wymyślą. Czemu nie wezmą kredytu ,zatrudnią profesjonalnych programistów i nie stworzą coś ciekawego wtedy takie emisji miałyby sens .
Prezesowa to będzie siedzieć za te wałki, wspomnicie moje słowa za kilka miesięcy. WKM również będzie miał problemy.
Ale oczywiście na forum musi być dużo popleczników bo przecież papier trzeba upchnąć uicy. Akcjonariusze powinni oddzielić plew od ziarna na tym forum.
Co żebraku sprzedałeś tu straciłeś prezesowa to będzie człowiek biz za rok 2017 kobiety czują a faceci myślą myślenie jest zawsze wolniejsze .numer 1 A Zemsta
Jan to wcale nie było super info co masz napisane w 1szym zdaniu: Mgames negocjuje z BBM a nie że zakończyli negocjacje. Żaden profesjonalny handlowiec nigdy nie ujawniłby szczegółów negocjacji przed ich zakończeniem a Mgames to zrobiła, czyli info było koniecznością przed podaniem infa o emisji papiera. Czy tak trudno to zauważyć że manipulują kursem? Mogli przecież podać 2 komunikaty naraz ale tego nie zrobili, to było zagranie celowe. Ja gdybym kupił powyżej 40 groni to na 100℅ zgłosiłbym sprawę do KNF o manipulacji kursem przez zarząd.
kasa u nich jest ,z emisji po 0,70 zł ,,blisko 1,7 mln zł , dlatego tutaj będzie gra ,,,a wcześniejsze emisje ? poczytajcie raport , jak kolwiek ,do wyjaśnienia przez KNF ,,,,mogli by zawiesić obrót
Dobrze piszesz tylko co jak umowa jest na gierki tu będzie moc Piątek podnieśli i ulica sprzedała i zaraz spadły i znów zabrali ulicy tak rekiny gra.i zbierają do wora
A tak naprawdę ciągle trwa dystrybucja akcji objętych za 4-12 gr. Jedyny rekin to WKM, który ubiera drobnych na coraz niższych poziomach. Nasyła na forum naganiaczy i wypuszcza przez słupy z MGS komunikaty w stylu "za rok zarobimy, tylko najpierw dajcie dwoje pieniądze".
Dnia 2017-04-15 o godz. 08:12 ~tak napisał(a): > WKM pokazując nam /karty ,,,nie zasłania STOLIKA / ,,,mieli na tyle siły i KASY żeby wywindować kurs , mieli możliwości żeby go ustawić na tym poziomie ,,,,/ nie wieżę w przypadki / ,,,kto chce ten sprzeda , ja DALEJ mam / 300%zysku/ i spokojnie czekam ,jeżeli jeszcze zjedzie DOBIERAM ,każdy SAM decyduje
teraz to już WKM manipuluje ?! "wieżę" no tak .... :)) naucz się kolego czytać ze zrozumieniem a później dopiero przedstawiaj tu jakieś swoje śmieszne wywody
"§ 1. 1. Zarząd Spółki podwyższa kapitał zakładowy Spółki o kwotę nie większą niż 2.640.000 zł (dwa miliony sześćset czterdzieści tysięcy złotych) tj. kwoty 7.583.605,90 zł (siedem milionów pięćset osiemdziesiąt trzy tysiące sześćset pięć złotych i dziewięćdziesiąt groszy) do kwoty nie większej niż 10.223.605,90 zł (dziesięć milionów dwieście dwadzieścia trzy tysiące sześćset pięć złotych i dziewięćdziesiąt groszy).----------------------------------------------------------------------- 2. Podwyższenie kapitału zakładowego Spółki nastąpi w drodze emisji nie więcej niż 26.400.000 (dwadzieścia sześć milionów czterysta tysięcy) akcji na okaziciela serii G o wartości nominalnej 10 gr (dziesięć groszy) każda."
i stąd prosty wniosek ci co brali emisję D po 12 groszy uśrednią w górę i będą mieli papier po 18-20 groszy
Dnia 2017-04-18 o godz. 10:46 ~tak napisał(a): > rozwiń temat infa ,,z 2017 04 13 ,,,,,, do tego sie odnosiłem ,,,,,,
a co tu rozwijać?! już ci odpowiedziałem czytaj ze zrozumieniem info https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-Podwyzszenie-kapitalu-zakladowego-w-granicach-kapitalu-docelowego-emisja-akcji-serii-G-7511280.html i załącznik do niego https://www.bankier.pl/static/att/ebi/2017-04/0000090087_201704130000103111.pdf
stoi jak byk! 26. 400.000 milionów akcji jeszcze mam ci coś rozwinąć? :))
czyli kilkanaście osób wydaje prawie 1,7 mln zł ,w ciemno ? dlatego do czasu wyjaśnienia prze KNF ,,powinni zawiesić obrót , nawet jeżeli jest to wałek / wszystko możliwe/ to i tak nie na tym poziomie cenowym , oni w obu opcjach ,,,,celują w INNY PRZEDZIAŁ CENOWY , ,,,,,,,,