trzeba czekac cierpliwie, nikt nie jest wrozka, narazie cisza od ponad tygodnia, pewnie szukaja inwestora duzo juz widzialem na NC , WKROTCE MUSI BYC JAKIES INFO
Wydaj się wam, że straszenie zawieszeniem notowań jest tu realne? Spółka nie wygląda aż tak tragicznie trochę jest tam teraz zamieszania ale bez przesady.
Po takich spadkach to będzie piękna kasa do zarobienia ktoś tu zrobi interes. Wystarczy kupić za 50 tyś poczekać żeby odbiło do kursu 40 gr i może kupować nowe mieszkanie.
O ile nie będzie zawieszenia to czy można tu już dużo stracić? raczej zarobić . Ja to muszę chwilę poczekać aż wyjdę na zero ale po takiej cenie jak jest teraz to chętnie bym brał.
Mieszkanie?? Tam chyba już nie ma prawdziwego biznesu, takie wysokie obligacje jak dawali to albo musieli miec pewny biznes albo sie chcieli ratować w nadziei na cud.
Brak informacji ze spółki spowodował, że kurs spada. W normalnych warunkach powinna być informacja o próbie porozumienia z obligatoriuszami - przesunięcie terminu spłaty, częściowa spłata itd..... Jeśli nie ma próby porozumienia, to znaczy, że spółka gra na zwłokę i nie ma pieniędzy. Większość posiadaczy obligacji czeka i nic nie robi i to jest korzystne dla spółki, ale ci sprawniejsi są już na etapie składania pozwów do e- sądu. Spółka otrzymawszy pozew (pozwy) powinna podać taką wiadomość. Jest również możliwość wniesienia wniosku o upadłość spółki przez posiadaczy obligacji. Można działać indywidualnie i grupowo. Moim zdaniem prezes spółki pan BK zakończył swoją karierę, a spółka przestała być wiarygodna. Obecny prezes jest kolegą szkolnym pana BK i występował razem z nim w wielu spółkach.
Moim zdaniem w najbliższym czasie należy spodziewać się złych informacji i dalszego spadku kursu. Nawet jeśli kiedyś kurs podniesie się, to tylko spekulacyjnie i na bardzo krótko.
Ja sprzedałam wszystkie akcje i jestem skłonna odkupić je za cenę 1 grosza. Na tym poziomie ulokował się popyt - 1.500.000 akcji .
Dnia 2017-04-13 o godz. 09:37 ~wojok napisał(a): > Teoretycznie do najbliższego infa powinno zostać na tych poziomach > > Mało kto chce sprzedać poniżej 6 gr a to co idzie to nieudolne próby szarpnięcia 1-2 groszy w dół