• O co chodzi??? Autor: kamaro72 [83.7.101.*]
    Spółka skupi 37000 akcji po 85 zł,a wprowadza do obrotu nową emisję 9000 po 20 zł.
    O co chodzi....????
  • Re: O co chodzi??? Autor: ~egon [89.68.84.*]
    opcja menadzerska z tamtego roku , pewnie gościu chce odpowiedzieć na wezwanie :)))
  • Re: O co chodzi??? Autor: ~Kubełek [89.66.171.*]
    dokładnie, takiej okazji chyb nikt nie zmarnuje. purgał pewnie pierwszy odpowie. już teraz widać, że kurs leci
    jak on wykorzysta to ty nie sprzedasz nic :)))
  • Re: O co chodzi??? Autor: ~Kubełek [84.10.156.*]
    W procentach on czy ja sprzedany tyle samo. Tu nie chodzi o badanie ile kto ma akcji bo niby co im da że Kowalski ma tyle a Nowak tyle akcji.Gdyby chcieli zbierać to mieli na to ponad 5 lat i teraz nadal jest dużo chętnych, a do 85 zasypaliby ich akcjami.
    a piszecie że wszyscy mają po 2 zł czyli obecnie 100 zł
    na pewno sporo ma po 2 zl, ale według mnie najwięcej ma po 1,5 czyli po 75 zł dlatego myślę, że do 85 zł zostaliby zasypani akcjami i oni pewnie to wiedzą stąd skup po 85 bo do tego poziomu najprawdopodobniej nie dojdzie. zresztą gdyby faktycznie był ktoś kto chce przejąć władzę w spółce to skupowałby teraz akcje aby utrudnić im skup po 85 zł, ale nic takiego się nie dzieje
  • Re: O co chodzi??? Autor: ~aleks [31.130.96.*]
    Może jeszcze da się odkupić moje papiery poniżej 60 PLN. Za 57-58 PLN byłoby dobrze kupić.
    ale tu wszyscy kombinują tak sprzedam po 85 odkupię po 60 , takie rzeczy się nie sprawdzają , , to jest akcja na penetrację rynku na łowienie gości co mają 30-50 tyś akcji że się połaszczą na szybki zysk ,a redukcja zweryfikuje oczekiwania
    Po co mieliby to robić? Już pisałem że nie widać tu chęci przejęcia spółki.
    Namawiasz aby się nie zapisywać bo pewnie chcesz aby była jak najmniejsza redukcja
  • Re: O co chodzi??? Autor: ~EGON [89.68.84.*]
    ale le to przecież dla ciebie lepiej że będzie mniejsza redukcja ? sprzedaż więcej więc w czym problem ?
[x]
ERG -2,22% 44,00 2026-02-09 13:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.