Jedyny dystrybutor czego? mgames zajmuje się wersja na pc która jest sprzedawana tylko i wyłącznie na oficjalnej stronie minecrafta i której ten news nie dotyczy... Śledziłem długo sam mycraft i z tego co słyszałem to mieli w przygotowaniu bardzo podobny system do tego z newsa, tylko z tego co widzę to teraz nikt się tym już nie zajmuje. Wolą robić wyklejanki dla dzieci na arenach
Dnia 2017-04-11 o godz. 10:02 ~minecraft napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/Minecraft-bedzie-mial-swoja-walute-7510563.html
człowieku Minecraft należy do Microsoftu a nie do Mgames! Po co siejesz ferment? Mgames tylko i wyłącznie dystrybuuje Minecraft na terenie Polski i po prostu za każdą sprzedaną grę naliczają marżę ale mikropłatności należą wyłącznie do MIcrosoftu.
Ta... jest MOC!!!! kto wsiadł do pociągu ten ma git a reszta będzie gonić... Teraz północ.... W weekend wóda!!! Jestem tutaj od 5 groszy i tutaj będzie 2 zł i 100x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...gdzie te czasy? ;p
Te, madry inaczej, jeszcze masz czelnosc cos tu pisac? Nachalnie naganiales na Jaguara, wychwalajac jaka to perelka. Juz nie naganiasz? Teraz probojesz naganiac na nastepna "perelke" Klasztorne, choc w tym watku "zapomniales",,celowo? Skoncz p/acan wstydu oszczedz!