dzis wedlug mnie sesja odwrotu mamy ruch powrotny do 59gr,pisze oczywiscie o dzisjejszej sesji za proste by bylo zeby kurs zostal zwalony bez zadnego odbicia patrzcie spolki patronowicza bo tu jest identyczna gra,sprawdzimy po 17 czy mialem racje duzo ludzi widze jest ubranych i w strachu pisza ze beda sypac pkc,do tego wskazniki juz zeszlo bardzo nisko wiec po 3 sesjach walenia nalezy sie dzis mocne odbicie pozdr a wy robcie co chcecie ja mam kupione 59gr zobaczymy kurs o 17
Za kilka tygodni spółka zostanie zapomniana. Jeżeli spółka ma być grana to właśnie teraz. Trochę osób ma jeszcze akcje i będzie chciała zagrać, inni sprzedali ze stratami ale pewnie obserwują i może wskoczą.
Dnia 2017-04-11 o godz. 06:40 ~mar napisał(a): > Za kilka tygodni spółka zostanie zapomniana. > Jeżeli spółka ma być grana to właśnie teraz. > Trochę osób ma jeszcze akcje i będzie chciała zagrać, inni sprzedali ze stratami ale pewnie obserwują i może wskoczą.
patrz spolki patronowicza tu jest identyczna gra uwalanie do cna ,ale niewierze ze odrazu pojdzie na 10gr wedlug mnie dzis mocne odbicie ale to okaze sie o 17 :)))
Dnia 2017-04-11 o godz. 08:17 ~at napisał(a): > zamkniecie na plusie to raczej pewn e bo zechca w dlugim terminie utrzymac 100% zysku ale jakie bedzie minimum sesyjne to jest pytanie
bronimy 59 i bedzie dobrze nawet jak narusza i postrasza z rana
Dnia 2017-04-11 o godz. 15:14 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-04-11 o godz. 12:41 ~konrad napisał(a): > > no i mamy odbicie rano postraszyli 57 > > pozdr krzykaczy dzis zgodnie z moimi sugestiami mamy mocne odbicie,pisalem przed sesja kto postuchal zarobil
godz 17 minela sesja zakonczona kurs 81gr z fixa 57 min 54gr max 81gr zamkniecie 81 kto posluchal ma 50% w kieszeni jeszcze raz dla wszystkich Zdrowych i Wesolych Swiat a krzykarze zamilkli jedynie ubrany ii krzyczal;)))
Dnia 2017-04-11 o godz. 17:12 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-04-11 o godz. 15:14 ~konrad napisał(a): > > Dnia 2017-04-11 o godz. 12:41 ~konrad napisał(a): > > > no i mamy odbicie rano postraszyli 57 > > > > pozdr krzykaczy dzis zgodnie z moimi sugestiami mamy mocne odbicie,pisalem przed sesja kto postuchal zarobil > > godz 17 minela sesja zakonczona kurs 81gr z fixa 57 min 54gr max 81gr zamkniecie 81 kto posluchal ma 50% w kieszeni jeszcze raz dla wszystkich Zdrowych i Wesolych Swiat a krzykarze zamilkli jedynie ubrany ii krzyczal;)))
Dnia 2017-04-19 o godz. 08:09 i-_-i napisał(a): > poczytaj swoje inne wpisy z innymi datami .... ciagle widziałes odbicie to wkncu musiało nastapic
jestes zwykly leszcz wystarczy ze twoje wpisy przeczytalem jak pisales ze z 112 odbije na 151 a polecialo na 55gr i tyle co ci napisze.ps a co w moich innych wpisach jest nie tak pisze ze kolko wczoraj 40-42 zrobilem jak piales szybkie 5% i nie mam na dzis mtrans
Dnia 2017-04-19 o godz. 08:17 i-_-i napisał(a): > ale ty głupi i sfrystrowany , wje.be masz kapitałowa i szukasz odwetu ... golas jests ...
tak wlasnie zachowuja sie nieudacznicy gieldowi jak ty ii klepnac obrazic wyzwac od golasow rozumiem ze ty jest madrala to slucham przed sesja ile dzis kurs mtrans i ipods pokaz swoja klase:)))
Dnia 2017-04-19 o godz. 08:21 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-04-19 o godz. 08:17 i-_-i napisał(a): > > ale ty głupi i sfrystrowany , wje.be masz kapitałowa i szukasz odwetu ... golas jests ... > > tak wlasnie zachowuja sie nieudacznicy gieldowi jak ty ii klepnac obrazic wyzwac od golasow rozumiem ze ty jest madrala to slucham przed sesja ile dzis kurs mtrans i ipods pokaz swoja klase:)))
wyzerowany jestes na mtranie i teraz płacezsz i szukasz pocieszenia w pisaniu , kupowałęs po 1,80 zł zwykły dawca kapitału,
Dnia 2017-04-19 o godz. 08:25 i-_-i napisał(a): > Dnia 2017-04-19 o godz. 08:21 ~konrad napisał(a): > > Dnia 2017-04-19 o godz. 08:17 i-_-i napisał(a): > > > ale ty głupi i sfrystrowany , wje.be masz kapitałowa i szukasz odwetu ... golas jests ... > > > > tak wlasnie zachowuja sie nieudacznicy gieldowi jak ty ii klepnac obrazic wyzwac od golasow rozumiem ze ty jest madrala to slucham przed sesja ile dzis kurs mtrans i ipods pokaz swoja klase:))) > > wyzerowany jestes na mtranie i teraz płacezsz i szukasz pocieszenia w pisaniu , kupowałęs po 1,80 zł zwykły dawca kapitału,
tak dalem ci przyklad mojego posta jak sie zarabia 50%a piszesz dalej te bzdety ze po 1,80 juz nie masz argumentow