Zarzad gra na zwloke z inwestorami czekaja az jakas informacja pozytywna pojawi sie ci co maja troche wiecej akcji utwiorzyli spoldzielnie i probuja desperacko trzymac kurs i od czasu do czasu podnosza kurs tylko nie wiem jak dlugo ropy nie wydobywaja roboli pozwalniali w wiekszosci ulica ma akcje izapakowana juz 10 lat i czekaja wszyscy na cud po scaleniu akcje znaczaco wzrosly ale pytam jakie byly podstawy zzero zysku zero wiadomosci z emba kreca juz 5 rok grupa kikikunastu osob probuje wciagnac biedakow do gry wyniesc kurs na wyzsze poziomy i spokojnie uciec to petrolowi najlepiej wychodzi czy doczekamy sie w tym chorym kraju ludzi ktorzy ukroca ten przestepczy proceder Tradycyjnie zobaczymy
Mysle ze ktos z knf jest dobrze poinformowany i nie zdziwilbym sie jakby posiadali akcje wiadomo jak masz ich 5%to musisz ujawnic musza cos wiedziec ze banki siedza cichoi nikt ich nie rusza musza miec jakiegos asa w rekawie i ci co sa przy kasie pilnuja tego jak rotweilery ja tez mam mam akcje od dluzszego czasu i tez czekam na rozwoj sytuacji wpakowali tutaj troche kasyw inwestycje i dobrze wiedza ile tojest warte tylko czekaja az znajda jakiegos jelenia ktory wylozy kasr na dalsze poszukiwania dlatego mysle ze to bedzie sie ciaglojeszcze patre dobrych lat zanim cokolwiek zarobiai tym samym ulica odzyska czesc swojego dobytku
Mamy 2018 przełożone wyniki nieaktywna stronę w końcu nastała proznia :) a my posiadacze ajcji bezpiecznie się w nie przemieszczamy czekając na finał czyżby wszystko naraz raporty informacje poufne itp co to będzie kosmos :) czary mary
Zapamiętaj mamy piękny miesiąc a kolejny będzie jeszcze piękniejszy jak tam szampan panie i panowie zapewne będzie dobrze schłodzony :) do następnego inf czyli wkrotce :)czary mary
Czekamy podróbka Magik szaleje teraz widzi koniec ja widzę nowy początek :) zus spłacony koncesje przedluzone podzielone na dwa projekty pod kogo:) scalenie wig 80 akcie wyciągnięte z banków banki pod inwestorem brak doniesienia do prokuratury brak interwencji cba cbs itp brak zdemontowania informacje przez banki o wejściu pod inwestora itd itp teraz sprawdźcie jakie procedury są np na getbekcu :) dlaczego oil jest traktowany jak święta krowa przez rząd sądy służby czy PGNiG Total cnpc zus wyceny banki pod inwestorem itgd to wszystko mistyfikacja tu będą cuda pozdrawiam do następnego inf lub wcześniej czary mary
Tzw domena jaki to koszt dlaczego nastała taka cisza dlaczego forum zyje strona petrola dlaczego tematy zastępcze są tak nakręcane dlaczego wpis eskimosa człowieka północy o wizycie włodarzy w bankach podobno w sprawie petrola został z lekka odrzucony:)dlaczego słowa prezesa o ty iż akcjonariusze gdyby nie knf mieliby możliwość odzyskać duża czesc zainwestowanych pieniędzy słowo dużo tzn ile skoro akcje były sporo powyżej 10000 zł 10tys ponad dziesięć tysięcy zl :) co wiedzieli wtedy co wiemy teraz uważam ze wiemy znacznie więcej dlaczego nie przekłada się to na kurs gdzie są akcje:) gdzie był tzw wysyp papieru po tylu negatywnych infach ja go nie widziałem istna magia czary mary czary mary
Dnia 2018-06-08 o godz. 21:40 ~Magik napisał(a): > Jak tam strona oila moim zdaniem po małej aktualizacji słowo firma :) i > > to co tam napisane cóż czas na info o walnym a następnie emba Otg czary mary
Otwórz firma następnie historia z tego co pamiętam zaszła zmiana :) kolejna rzecz trochę bardziej wyrachowane zniechęcenie do papieru mniej perfidne mamy kolejny piękny miesiąc i mamy akcje kazda akcja warta złota a wręcz wojny totalnej jaka obserwowalismy i obserwujemy nie ma litości pozdrawiam czary mary
Uuu to tylko nadzieja została?A jaka przewidujesz możliwość która się nie spełni w tej nadziei,czy mozliwy jest fakt utraty koncesji otg przez spolke i czy moglbys to uzasadnic jeżeli nie lub tak
Co to za życie bez nadziei wiary ale warto je popierać faktami :)scalenie ramówka wig 80akcje wykupione z banków w okolicach 10zl banki pod inwestorem przedluzone koncesje Otg podzielone na dwa projekty pod kogo spłacony zus itp i najważniejsze bogate sąsiedztwo na Otg i embie które będzie wchłaniać pobliskie koncesje w celu wykorzystanie już istniejącej infrastruktury na max możliwości przez jak najdłuższy okres Miłej nocy:) czary mary
Czyli jesteś pewny że koncesje odebrane nie będą a nadzieja twa zawiera sie w tym ile ty na tym biznesie zyskasz czy bardzo dużo czy niezbyt wiele ...dobrze otrzymuje ten wpis?
Skąd się biorą tacy jak ty :) gielda to nie piaskownica kolego ja chociaż mam akcje a ty wiarę nadzieję w bankructwo :) to nas różni ja coś mam cos robię w coś wierzę a ty kim jesteś :)istana magia skąd się bierzecie jeszcze raz Miłej nocy czary mary
Też mam akcje dokładnie zostało mi 43szt ale to zwykła końcówka kilkuset sztuk sprzed scalenia, co to za odpowiedź do mnie,nie umiesz odpowiedzieć jak mężczyzna tylko unikasz bo wiesz że koncesje mogą zostać odebrane.grasz marzyciela to podrzucam Ci trochę realizmu,ile to już lat gledzisz o swojej wierze 8?9 czy więcej?sprawdzila sie choc jedna w ciagu tych lat twoja wiara i przepowiednia?pisz smialo
Magik jest dobrze,na razie wszystko się sprawdza co piszesz a jesień naprawdę szykuje się nam wspaniale po pięknym lecie.jeszcze 25 dni i nasze szampany z lodówki będą strzelać.warto czekać na takie chwile
Wyglada na to ze 2018 bedzie fakycznie przelomowy a cisza coz moze juz wszystko dopiete ale jak tu informowac jak spolka zawieszona a NG na liscie ostrzezen knf czego nie robi sie dla dobra akcjonariuszy istna magia to wylacznie moje zdanie czary mary