A wy się dalej nabieracie. Zielinska wam żeni towar i podklada dobre infa i upycha akcje. Gdyby było tak świetnie to by dziś wam oddawali 3 razy drożej. Wystarczyło by info 4 miesiące temu że kupiła 100k akcji po tamtych cenach... do tego swietne infa prognozy i cuda wianki i kurs byłby gdyby Patro nim zarządzał 3 cyfrowy. Tak to nawet jednocyfrowy nie jest a pardom jest ale groszowy. Ewidentnie coś smierdzi bo w rynek walą bez opamieta, ile byś nie dał to i tak zasypia. I oni chcą wejść na GPW z takimi zagrywkami to co najwyżej na targ. Inwestorzy nie przebaczaja za sciemnianie w nieskończoność.
"W związku z powyższymi transakcjami na dzień 13 marca 2017 roku pozostaje w bezpośrednim posiadaniu 10.900.000 głosów na Walnym Zgromadzeniu Emitenta co stanowi 79,55 % ogółu głosów na Walnym Zgromadzeniu. Przed wyżej wymienionymi transakcjami posiadała 11.334.793 głosów na Walnym Zgromadzeniu Emitenta co stanowiło 82,72 % ogółu głosów na Walnym Zgromadzeniu. Inne podmioty zależne wobec mojej osoby nie posiadają Akcji Emitenta. Jednocześnie informuję, iż nie posiadam na dzień 13 marca 2017 roku żadnych akcji zdematerializowanych, które mogły by być przedmiotem obrotu na rynku NewConnect."
Pokaz mi SAS tych ukrytych inwestorow i fundusze, ktore odbieraja te akcje w kazdych ilosciach. Tak, zapewne jest ich z 10 tylko nikt sie nie chce ujawnic zeby przechytrzyc rynek. Idealizujesz wszystko i nie potrafisz podejsc krytycznie. Troche obiektywizmu...
Ulica jedzie pod korek. Czy bedzie dokapitalizowanie, bedzie. Ale nie ma sie co przejmowac ja ty nie jestem z powodu oczekiwania na wzrost 15% co moze zjesc emisja, tylko z powodu xxx procent przez co dokapitalizowanie, rozwoj spolki bedzie tylko kolem napedowym aby to osiagnac. Zbroic sie i wykorzystac szanse na zakupy gdy pojdzie info o emisji i bedzie chwilowy zjazd
Emisja może i będzie ale nie przy tej cenie. Każdy to co się dzieje widzi inaczej. Dla mnie to nie jest wywalanie tylko planowane mielenie. Czasem się trzeba podzielić z kimś tortem żeby iść dalej. Obroty jak na spółkę duże ale kurs nie spada. Jak przemielą to co mają przemielić będzie wybicie. Jedni wyszli ze strachu a ja wszedłem. Zobaczymy kto miał racje. Ps. Brałem po 0,75 razem z tym ukrytym kilerem ;)
Slabe. Nie musisz sie silic na cynizm. Kazdy juz widzi co tutaj jest grane. Spolka na etapie studni bez dna. Ile nie wlozysz to i tak zniknie. Kapitalizacja bedzie rosla, ale nie przez kurs a nieustanne zwiekszanie liczby akcji. Nie mam juz zludzen co do tego.