• Wypad z baru. Autor: ~Koń [83.4.172.*]
    http://forsal.pl/artykuly/1033967,sierant-felieton-o-wypadzie-z-baru-integer-pl-inpost.html
  • Re: Wypad z baru. Autor: ~cezar [94.254.131.*]
    No to trzeba wstąpić do porozumienia akcjonariuszy mniejszościowych i razem walczyć o cenę GODZIWĄ.
    Tylko razem możemy tego dokonać....proszę nie stać z boku ..to nic nie da...
    Trzeba wykazać choć odrobinę aktywności i ruszyć d...ę
    Do biura maklerskiego a potem na pocztę ...to tylko dwa działania!!!!!!!!!
  • Re: Wypad z baru. Autor: ~Gonzo [89.68.84.*]
    lepiej zrobić jeden krok i sprzedać w wezwaniu :) ja tak zrobie szkoda czasu i kocham ewe robię to dla niej
  • Re: Wypad z baru. Autor: ~cezar [94.254.131.*]
    znowu cie ewa wypuścili ????
    ..a....przepustkę czasową masz ,ok
  • Re: wiarygodnosc ewki... Autor: ~RR [78.11.41.*]
    sorry - zwykle nie pisze tego typu postow ad personam ale teraz czytając post zapewne ewki (tak wnioskuje z fragmentu ujawnionego ip...) namawiający aby sprzedać w wezwaniu w momencie kiedy:
    1) cena w wezwaniu to 41,1
    2) ew. wpływ kasy z tej  sprzedaży jeśli wogole nastapi to dopiero kilka dni po akonczeniu wezwania...

stwierdzam ze osoba piszaca takie rzeczy nie ma zadnej wiarygodność w momencie kiedy dziś na giełdzie można sprzedać akcje 8% drożej a kase mieć do dyspozycji za 2 dni (po rozliczeniu transakcji przez biuro maklerskie)... zatem ewka...
  • Re: wiarygodnosc ewki... Autor: ~cezar [94.254.131.*]
    przepraszam Cię ale Ty chyba nie spodziewasz się po płatnym trolu jakiejkolwiek wiedzy i zdrowego rozsądku..
    ewa to trybik i tylko tyle znaczy ...ale swoimi cynicznymi wpisami może wpłynąć na niektórych akcjonariuszy ...niestety
  • Re: Wypad z baru. Autor: ~Ewa [178.235.217.*]
    ja po tym artykule dokupiłam dziś pare kilo, bedzie jak znalazł zarobek na Integerze na swieta, a co mi tam - zebrałam wszystko do 45 zł - i tak zarobie 100 % w miesiąc

polecam innym - Integer to bedzie społka kwietnia z najlepszym przebiciem, kupujcie akcje ku chwale Pana Rafała, on bez problemu odbierze po 80 zł
[x]
INTEGERPL 0,04% 48,47 2017-05-24 16:49:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.