No to trzeba wstąpić do porozumienia akcjonariuszy mniejszościowych i razem walczyć o cenę GODZIWĄ. Tylko razem możemy tego dokonać....proszę nie stać z boku ..to nic nie da... Trzeba wykazać choć odrobinę aktywności i ruszyć d...ę Do biura maklerskiego a potem na pocztę ...to tylko dwa działania!!!!!!!!!
sorry - zwykle nie pisze tego typu postow ad personam ale teraz czytając post zapewne ewki (tak wnioskuje z fragmentu ujawnionego ip...) namawiający aby sprzedać w wezwaniu w momencie kiedy: 1) cena w wezwaniu to 41,1 2) ew. wpływ kasy z tej sprzedaży jeśli wogole nastapi to dopiero kilka dni po akonczeniu wezwania...
stwierdzam ze osoba piszaca takie rzeczy nie ma zadnej wiarygodność w momencie kiedy dziś na giełdzie można sprzedać akcje 8% drożej a kase mieć do dyspozycji za 2 dni (po rozliczeniu transakcji przez biuro maklerskie)... zatem ewka...
przepraszam Cię ale Ty chyba nie spodziewasz się po płatnym trolu jakiejkolwiek wiedzy i zdrowego rozsądku.. ewa to trybik i tylko tyle znaczy ...ale swoimi cynicznymi wpisami może wpłynąć na niektórych akcjonariuszy ...niestety
ja po tym artykule dokupiłam dziś pare kilo, bedzie jak znalazł zarobek na Integerze na swieta, a co mi tam - zebrałam wszystko do 45 zł - i tak zarobie 100 % w miesiąc
polecam innym - Integer to bedzie społka kwietnia z najlepszym przebiciem, kupujcie akcje ku chwale Pana Rafała, on bez problemu odbierze po 80 zł