Ta...nisko...jakies leszcze wywalaja akcje a po ogłoszeniu kurs pójdzie powyzej 5,5 zl bo taka jest średnia....szkoda jednak tych okazji troche... wg mnie wrocimy na 6zl lub nawet przebijemy 6,5 zl. Po tej cenie widze skup akcji, a redukcja bedzie spora. Bo ja tu widzę że skup da właścicielowi który wg mnie nie odpowie w cale...75%posiadania akcji jak nie więcej....a nastepne dywidendy... to dopiero będzie.
Synthos powinien zejść poniżej 5 złotych , myślę że 4,90 - 4,85 jest mocnym wsparciem. Im głębsza korekta tym wyżej wystrzeli . Synthos jest obecnie wyleszczany , ten kto ma słabe nerwy na tym straci. Grubasy chcą dużo dla siebie. Zbyt dużo.
Drobnicy jest Max 10% to kogo tu maja wyleszczac pewnie ktoś coś wie więcej od nas może skup bedzie np po 5 zł być może pózniej podniesie o kolejny ochłap w postaci 20 groszy w międzyczasie poda straty przez dwa kwartały i skupi tyle ile bedzie chcial
Chyba nie monitorujesz wiadomości. Synthos spadnie bo na to wszystko wskazuje i raczej nie odbije prędko. Zobacz kto posiada ich akcje, to będziesz wiedział kto tak wyprzedaje.
Pierwsze wezwanie na Rovese bylo na 1.42 pamiętam bo po tyle puściłem, ostatnie po trzech latach akcje zeszły po ok 2.60 poprawcie mnie jak sie mylę. Ps ja trzymam do upadłego od 2010.