172 tys. papiera po prawej po 40 gr. Obroty coraz gorsze i nawet juz wyjezdzanie z tym gniotem cukierowo na targi motoryzacyjne nic nie daje. Nie bujnie sie nawet o grosz do gory. Tutaj nawet nie ma mowy o jakims delikatnym odbiciu od jakiegos czasu. Musza cos pokazac. Brak popytu i co raz wieksze pakiety, ktore nie chca schodzic po niskiej cenie. Prawda jest taka, ze na ten moment jestesmy udupieni.
cierpliwości poczekajmy do maja zobaczymy co się będzie działo ja tu jestem od września, mogłem sprzedać na górce. Spółka ma dalej perspektywę do rozwoju. Kwestia wykorzystania tego potencjału. Czekam do maja wtedy zobaczymy co będzie się działo :)
Z trendem sie nie dyskutuje. I co w tym maju powiedz mi? Wroci do 50 groszy bo zacznie w koncu odbijac. 35 pewnie nie przebijemy bo to juz by bylo armagedon, ale co z tego jak ubierali po okolo 50 groszy bo wszyscy uwierzyli informacjom o planach wydawania gier.Dalej uwazam, ze jest tutaj potencjal, ale zaczyna mi to smierdziec. Wrocilo do poziomu z przed informacji o podpisaniu umowy z T-Mobile i o rzekomej wizji wydawania gier na FB massanger. Prawda jest taka, ze jedna gra miala sie ukazac na przelomie stycznia i lutego, a jeszcze cos innego w I kwartale. Ani jednego ani drugiego nie widac, ale wiem ze jak sie pojawi to powariuja nagle wszyscy i wtedy nagle PKC beda lykac jak male pelikany tylko, ze gdybym wiedzial, ze firma jest niepowazna to sam bym poczekal. Teraz jest pytanie dlaczego powrocilo do ceny z okresu, w ktorym o T-Mobile i FB nie bylo mowy? Ludzie przestali im ufac, a oni nie daja ZADNYCH PODSTAW by to sie zmienilo?
Masz rację, ja czekam do maja na jakaś info właśnie i mam nadzieje, że będzie pozytywne :) Mam też nadzieję nie będą lecieć w kulki tylko informować akcjonariuszy. pozdr.
Jedyne co mnie trzyma jeszcze przy nich to fakt, ze na stronie sie cos dzieje. Zaczyna to jakos wygladac po malu i jakies przebitki z tej gry phantom6 tez sa. Wiec niewykluczony jest za chwile odpal. Oby cierpliwosc poplacila. Pozdrawiam