Zastanawiam się czy nie jest to , obiecanki cacanki a akcjonariusze dostana po portfelu.Jak na razie to dziś jazda już była, nie ukrywam nogi mi się ugięły mam tego cały wór i mam mieszane uczucia, w pierwszych dniach chętnych było tumunt nawet po 2zet a teraz 0,96 i nie widać chętnych do kupna, średnią mam 1,22 , ale jak zejdzie do 0,6 to mam stratę na 40k. Mam mieszane uczucia po dzisiejszej sesji.
Też mam tego w CH.j wydaje mi się że kurs będzie podążał taka sama ścieżką jak na mitex z 2 na 0.07 widać mają już przeciwiczone nawet Inga w podobnym stylu .Obym sie mylił
Czy my sami akcjonariusze nie robimy sobie tego sami, każdy chce uśrednić i kurs jest dołowany myślę że trzeba zaniechać kupna akcji a ustawić się na samą sprzedaż, jeśli kurs ma spaść do 0.6 to po co kupować po 0,8
Też mam tego pełny wór ale na pewno im nie oddam tanio akcji 60 gr to dołem jeśli tam spadnie tankuje ile się da. papier fajnie gra predzej czy pozniej wybije na 1,6
Niepokoją mnie te nagłe zrzuty, było tak na fly.pl , hetan, presto itp. Kurs już nigdy nie podniósł się.... Wywalają wszystko.... Co tu będzie to nie mam pojęcia. Trochę mam obawy co do spółki i jej intencji.
Było by to dziwne, no i źle świadczyło o spółce. Coś o nich słyszałem w w znaczeniu pozytywnym, jestem z Lubina przy KGHM czy oni czasami nie działali dla KGHM???...... Ale jeśli firma dobrze to rozegra to może być jedną z wiodących w transporcie lądowym w kraju a czy tak będzie zależy od nich samych i ewentualnych umów. Wrocław to super lokalizacja a baza ich tu przy współpracy z firmami budowlanymi daje duże perspektywy.