Nie zspomnij iz byl w porywach przeszlo 30 gr to nie znaczy ze znow 5gr nie bedzie. Jak chcecie zarabiac na spolkach growych to na glownym rynku sa dobre a b2b to czysta spekulacja tutaj was wydymaja z resztek kasy?
Watpiacy ty wszedzie tak bezinteresownie. Ja czekam ponies 10 gr tym sposobem zarobilem kilkaset procent ja nie przywiazuje sie do newconnect dla mnie to czysta spekulacja zeby zrozumiec newconnect jak stracisz kilkaset tys to zrozumiesz jaki banan to jest.
Nie wkladaj calego nc do jednego wora, taki bloober daje zarobic od dawna i swietnie rokuje.i nie brac tego za naganianie no na blo nie trzeba naganiac bo wysmienicie sam daje rade. Ale co do b2b, mgames i tym podobnych to masz racje w 100%
Pieknie rozgrywaja walora podbitka mala a nuz sie ktos skusi pamietacie osttanie teksty ze tu wsparcie na 15 groszach jest -)))))
Macie racje w jednym bezinteresownie tu ostrzegam ze wtopa tu jest -))) Spola pokaze tragiczny raport za 1 szy kwartał a inwestora ni ma /jak na razie /- gdyz dawno by objol te nowa emisje