• Troche zimnej krwi Autor: ~Lukas [37.47.6.*]
    a nie jak barany na rzez, akcje sa caly czas zbierane a wy im to ulatwiacie i oddajecie po taniosci. Brawo wy.
  • Re: Troche zimnej krwi Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    No co ty
    ja mysle ze oddaja zarobieni -)))
    przeceiz kurs poszedl z 5 ciu groszy na przeszlo 20cia a teraz jest dalej po 14 groszy

przeciez to kilkadziesiat % Zysku
  • Re: Troche zimnej krwi Autor: ~Mariusz [94.254.162.*]
    Nie zspomnij iz byl w porywach przeszlo 30 gr to nie znaczy ze znow 5gr nie bedzie. Jak chcecie zarabiac na spolkach growych to na glownym rynku sa dobre a b2b to czysta spekulacja tutaj was wydymaja z resztek kasy?
  • Re: Troche zimnej krwi Autor: ~aaa01 [188.146.64.*]
    wątpiący nie chce. Już kilka razy poszło do góry a on jak kataryna.
  • Re: Troche zimnej krwi Autor: ~Mariusz [94.254.162.*]
    Watpiacy ty wszedzie tak bezinteresownie. Ja czekam ponies 10 gr tym sposobem zarobilem kilkaset procent ja nie przywiazuje sie do newconnect dla mnie to czysta spekulacja zeby zrozumiec newconnect jak stracisz kilkaset tys to zrozumiesz jaki banan to jest.
  • Re: Troche zimnej krwi Autor: ~Bomboclat [77.65.95.*]
    Nie wkladaj calego nc do jednego wora, taki bloober daje zarobic od dawna i swietnie rokuje.i nie brac tego za naganianie no na blo nie trzeba naganiac bo wysmienicie sam daje rade. Ale co do b2b, mgames i tym podobnych to masz racje w 100%
  • Re: Troche zimnej krwi Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    Pieknie rozgrywaja walora
    podbitka mala a nuz sie ktos skusi
    pamietacie osttanie teksty ze tu wsparcie na 15 groszach jest -)))))

Macie racje w jednym
    bezinteresownie tu ostrzegam ze wtopa tu jest -)))
    Spola pokaze tragiczny raport za 1 szy kwartał a inwestora ni ma /jak na razie /- gdyz dawno by objol te nowa emisje

[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.