Uwazasz ze strasza? mi sie zdaje ze nie ale to ejst tylko moje zdanie. Widac ze cos sie ozywilo i ludzie chca dalej handlowac i to jest dobre dzisiaj mozemy zobaczyc obrot na poziomie 3 mln
przy 1,3 widać ze zasypują jak tylko wiecej sie uzbiera.Jak to gruby lub spłódzielnia to przy 1,2X odkupują Musi świeża krew dopłynąć lub jak chcą na wyzyszych poziomach to odpuscić 1,3x muszą
Perspektywy może i są, z czasem ta spółka zapewne urośnie ale za dużo tu fanów szybkiego i dużego zarobku. Jeśli cena emisyjna kształtowała się w okolicy 35 gr a teraz kurs jest wyżej o prawie 4 razy to i tak niezły zarobek, wiec ktos i tak może jeszcze sypać. Wydaje mi sie ze tu najpierw musi opaść kurz po bitwie ... , z drugiej strony przemieliło sie tu juz 6 mln akcji a ff to niecałe 4mln wiec pytanie czy rynek uwierzy w fundamenty spółki. Tak czy inaczej, teraz juz raczej niewielkie ale stabilne wzrosty a nie dziki szal
Nie chcę się nad nikim pastwić ale obawiałem się że tak będzie... Scenariusz na wielu spółkach był ostatnio bardzo podobny tzn. dwa-trzy dni ostrego rajdu w górę, a potem płacz... PXM, IALBGR, P24, PBG...
Dobra rada, nie słuchajcie troli na forum, kierujcie się własnym rozsądkim, wiedzą (jeśli takową posiadacie) ewentualnie przeczuciem...