• to jest walka o grube miliony Autor: ~zx [91.230.8.*]
    dlatego tak pilnuja tych 5 zł, tak sie mogli dogadać , męczenie juz wyczerpało siły. tka akcja jak wczoraj to pewnie dokupienie paliwa do dalszego powstrzymywania - musieli dobrać bo było na ukończeniu. A to9 dobrze wróży - coraz czesciej to muszą robic i coraz śmielej obserwatorzy dopbierają. intuicyjnie czuć że koniec bliski. Widac to zresztą po trnedzie - powoli ale jednak do góry. Ruscy mówia tak cisze jedziesz dalsze budziesz, czego sobie i Wam życzę
  • Re: to jest walka o grube miliony Autor: inter-necik [83.9.23.*]
    Ale musisz być ubrany, skoro takie tematy zakładasz...
  • Re: to jest walka o grube miliony Autor: ~zx [91.230.8.*]
    a żebyś wiedział mój drogi, że jestem ubrany na całego, a niedługo moja zona będzie miała nowe piękne norki do samej ziemi i to pewnie nie jedne. Giełda nauczyła mnie cierpliwości i zapewniam Cię ,chciałbnyś byś tak ubrany jak ja .....
    Ty za to musiałeś dużo stracic ze ciagle tu siedzisz i musisz byc strasznym nieudacznikiem, że na hossie nie umiesz zarobić.Okazje inwestycyjnie trzeba umiec wyłapywac i kupować kiedy inni jak ty lamentuja a sprzedawac jak euforycznie wszyscy kupuja.
    ja mam wyjatkowo udany oststni rok, udało mi sie na BLO od 34 zł do 90 , potem Farm51 od 12,5 do 21 a teraz zbieram Vivid i inne ale o tym sza...
    pozdr i radze obsewowac Vivid this year
    comming soon this spring
  • Re: to jest walka o grube miliony Autor: inter-necik [83.9.23.*]
    Dnia 2017-04-06 o godz. 09:38 ~zx napisał(a):
    > musisz byc strasznym nieudacznikiem, że na hossie nie umiesz zarobić.

Ale ja właśnie zarobiłem, tylko musiałem pozbyć się tego gniota Vivid Games. Wywaliłem go pod koniec roku i kupiłem 11bit po 130 zł. Efekt jest taki, że po około 3 miesiącach mam już +60%, a tutaj gniot Vivid nadal stoi w miejscu i nic nie zapowiada się na wzrosty... Ale może wezmę tego gniota, jak będzie po 3 zł...

• Re: to jest walka o grube miliony Autor: ~dziki [83.26.78.*]
    BLO trzymam jako pewniaka, Ifun ładnie rośnie, YOR z perspektywami a tego koszmarka inwestycyjnego trzymam jako masochista
    przypomnę tylko że rok temu BLO też było koszmarkiem inwestycyjnym , nieudacznikiem i psy wieszano na nim do oporu. ja miałem intuicyjną pewnośc na przemian z głebokim zwątpieniem. im większe zwątpienie i takie chamskie spychanie kursu tym wieksze szanse. kto normalny uwierzy ze tak się sprzedaje papiery , jak tu.?
    koniecznie coraz niżej o 5 groszy, sporymi pakietami w swoje raczki po lewej. Oj panowie, mało to przekonywujące ale jak musicie to sie bawcie .
    ja swoje wiem i widze a pakiecik coraz wiekszy w dobrej cenie, wiec jak musicie ....
    BLO zebrałem przed Besament więc sporo z nimi przeszedłem
  • Re: to jest walka o grube miliony Autor: ~ale [89.71.36.*]
    jaja będą na święta? Czerwone czy zielone? Na widłach górnych czy dolnych?
    mówiłem -tylko dla masochistów
    -3,4

ci którzy przetrwają zostaną sowicie nagrodzeni
  • Re: to jest walka o grube miliony Autor: ~rew [46.151.72.*]
    Czyli co ? Jak się nie kupi teraz to poźniej za nie wiadomo kiedy, jak według ciebie wystartuje to nie można będzie kupić po 5,50 czy po 6zł .to tylko 20% więcej .Jak to ma iść 200% w góręhahha Tu zawsze można bez problemu kupić 20-40 k
  • Re: to jest walka o grube miliony Autor: ~dziki [83.4.253.*]
    tyle, że jest to taka spółka, że mam sporo szacunku dla kółeczek romka, wszedłem oszczędnie i to co tu się dzieje nie budzi we mnie specjalnych emocji czy frustracji raczej zaciekawienie, najbardziej ciekawi mnie kiedy i jak pozbędą się kuli u nogi.
    Na NC jestem dopiero 1,5r wcześniej główny - powiedzmy, że się uczę

no to się musisz nauczyć , ze niejaki romek , romeczek to podszywka pod prawdziwego romka. Ten parszywy manipulant wypisuje o swoich kółeczkach bzdurki a kółeczkiem to się chyba bawi w przedszkolu albo w wariatkowie. No cóz niektórzy maja urojenia......
    A tu coz obserwowac i wyciagac wnioski.
[x]
VIVID -0,83% 0,71 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.