Miałeś fart ale gratulacje za zarobek. Myślałem że masz większy portfel jak mówiłeś ze to tylko 5% tego co masz. Osobiście widze kurs dużo wyżej takie mam przeczucie. Zobaczymy
ja takie spółki traktuje troszkę z dystansem nic nie rośnie wiecznie na debiutach zawsze są podbitki. inwestycja nc czy gpw - zasada prosta nigdy nie graj wszystkim Pozdrawiam
Dnia 2017-04-05 o godz. 11:43 ~krismert napisał(a): > nic nie odkupuje nie żałuje szukam czekam na kolejną spółke balon wchodzisz i wyskaujesz w połowie szału dlatego nie tracisz >kup POLMAN trend wzrostowy
Dnia 2017-04-23 o godz. 12:34 ~WIECIEDOBRZEKTO napisał(a): > ILE TO MAMY NA MINUSIE OD 1.47? A ILE JESZCZE BĘDZIE DO 1GROSZA? > -83% nie zły wynik tylko gdzie tyle odrobić???????????????///
niech kazdy sam podejmuje decyzje czy kupic czy sprzedac a nie na podstawie forum wpisow jeden widzi 1gr nawet drugi 1zl a tu nie zalezy nic od nas animator i rozgrywajacy tu rzadza pozdr milej niedzieli zycze.ps tak to jest jeden nagania na 1gr drugi bedzie nagonka sial na 1zl a co bedzie rynek pokaze