giełda to przyszłość pamiętajcie... a wyniki to sobie mogą być nawet słabe... ważne ,że problemy i popełnione błędy , które ciążyły spółce są już przeszłością... Advent nie jest dobrodziejem ,tylko chce zarobić na spółce i dlatego wchodzi z kapitałem ,bo wie ,że to dobry biznes.... a jak brzoza będzie stwarzał problemy to oni znajdą sposób i na niego...
Każdy wam powie ,że najważniejsze to pomysł na biznes !!! a kasa zawsze się znajdzie.... i kasa jest.... chodzi tylko o odebranie akcji innym aby samemu zjeść konfitury .....czy to takie skomplikowane???
kto chce mieć coś dla siebie z tego tortu to ...NIE ODDAJE AKCJI NA WEZWANIU !!!!
aby nie było ,ja mam akcje integera i dlatego jestem w porozumieniu , wiem ,że warto i Wam to też polecam ...
wchodziłem po 26-29zł i cena wezwania jest dla mnie dobra ale ona mnie nie interesuje... ta spółka jest warta dużo więcej...
takich co nie oddadzą i sie do nas zglosili jest co najmniej kilkaset osób, włacznie z tymi co akcje Integera posiadają i tylko czekają (a czytają to forum) to pewnie z kilka tysięcy - w kupie siła, trzymajcie akcje i nie sprzedawajcie
hahahaaaa buhahahaha dowcip :)))))))))))))))) zgłosiło się kilkaset osób , powiedz co bierzesz i gdzie to mozna kupić :)))))))))))))))) mam dane od łysego z Gubina na bieżąco i wkleję dane w piątek tych wszystkich naiwnych :))) ale się ośmieszyłeś nie mogę
Ewa, kolega nic nie bierze w przeciwięstwie do Ciebie, też jestem w Porozumieniu i potwierdzam, że jest nas dużo. Zachęcam niezdecydowanych do przyłączenia się do Porozumienia bo w grupie szansę na pozytywny dla nas przebieg zdarzeń jest zdecydowanie większa . Pozdrawiam