• Advent Autor: ~cezar [94.254.131.*]
    giełda to przyszłość pamiętajcie...
    a wyniki to sobie mogą być nawet słabe...
    ważne ,że problemy i popełnione błędy , które ciążyły spółce są już przeszłością...
    Advent nie jest dobrodziejem ,tylko chce zarobić na spółce i dlatego wchodzi z kapitałem ,bo wie ,że to dobry biznes....
    a jak brzoza będzie stwarzał problemy to oni znajdą sposób i na niego...

Każdy wam powie ,że najważniejsze to pomysł na biznes !!! a kasa zawsze się znajdzie.... i kasa jest....
    chodzi tylko o odebranie akcji innym aby samemu zjeść konfitury .....czy to takie skomplikowane???

kto chce mieć coś dla siebie z tego tortu to ...NIE ODDAJE AKCJI NA WEZWANIU !!!! 

aby nie było ,ja mam akcje integera i dlatego jestem w porozumieniu , wiem ,że warto i Wam to też polecam ...

wchodziłem po 26-29zł i cena wezwania jest dla mnie dobra ale ona mnie nie interesuje... ta spółka jest warta dużo więcej...
  • Re: Advent Autor: ~Gonzo [178.235.217.*]
    takich co nie oddadzą i sie do nas zglosili jest co najmniej kilkaset osób, włacznie z tymi co akcje Integera posiadają i tylko czekają (a czytają to forum) to pewnie z kilka tysięcy - w kupie siła, trzymajcie akcje i nie sprzedawajcie
  • Re: Advent Autor: ~Krzys [178.42.100.*]
    Tak trzymać
  • Re: Advent Autor: ~Gonzo [178.235.217.*]
    Potwierdzam
  • Re: Advent Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    hahahaaaa buhahahaha dowcip :)))))))))))))))) zgłosiło się kilkaset osób , powiedz co bierzesz i gdzie to mozna kupić :)))))))))))))))) mam dane od łysego z Gubina na bieżąco i wkleję dane w piątek tych wszystkich naiwnych :))) ale się ośmieszyłeś nie mogę
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.162.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.68.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Advent Autor: ~Kantek15 [46.134.96.*]
    Ewa, kolega nic nie bierze w przeciwięstwie do Ciebie, też jestem w Porozumieniu i potwierdzam, że jest nas dużo. Zachęcam niezdecydowanych do przyłączenia się do Porozumienia bo w grupie szansę na pozytywny dla nas przebieg zdarzeń jest zdecydowanie większa . Pozdrawiam
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.