• Wyniki marzec Autor: ~Ede [37.47.29.*]
    Jak obstawiacie? Inne firmy maja dosc dobre, oby redan nas nie zawiodl.
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~Martines [194.33.73.*]
    Patrzyłem na wyniki innych i faktycznie dobre . Cieżko mi jednak stawiać redan vs branża odzieżowa . Na tej spółce juz wiele widziale i wiele moze sie tu zdarzyć.
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~asa [78.88.129.*]
    Redan SA, Bogusz Kruszyński - Prezes Zarządu, PREZENTACJE WYNIKÓW

https://www.youtube.com/watch?v=lfRyUKvVcas
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~mecenas [95.215.28.*]
    Piękna prezentacja i perspektywy również, ciekawe czemu cena nieadekwatna ?
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~Martines [91.222.118.*]
    Oh ileż to już razy pan z wąsem karmił nas takimi słodkimi opowieściami.
    Problem w tym ze akcjonariat już nie wierzy. bo jak tu wierzyć? Opowieści o świetlanej przyszłości a na końcu wezwanie po 2,07 - cena "godziwa".

• Re: Wyniki marzec Autor: ~tovago [89.66.88.*]
    A ja jestem odmiennego zdania.
    Zgoda, po drodze byliśmy robieni w balona. Ale teraz jest już pod ścianą. Mali akcjonariusze murem stoja i nei sprzedadzą. Poza tym bardzo ważne dzieło jakim jest magazyn centralny i system magazynowy SAP juz wdrożony i zaczął działac tak jak powinno się tego wymagać. Czego nei można powiedzieć o jego działniu w lutym i marcu. Przynajmniej 3 razy mi Panie w sklepach mówiły, że nie moga mi powiedzieć kiedy będzie dostawa rozmiarówki bo "wszystko jest teraz u nas z dostawami pokręcone". Na szczęście juz pod koniec marca jak powiedziały, że bedzei dostawa i teraz można ufać to była i worek ciuchów dla dziewczynek kupiony :)
    Rośnie organicznie, plany poprawy marżowości już widac po wynikach 2016. Także teraz już tylko pozytywy. Wszystko co słabe i destrukcyjne za nami. Mamy potężną spółkę uregulowanymi kwestiami. A i chyba nawet te Panie w skelpach miały jakieś szkolenia czy coś bo zupełnie innaczej funkcjonują niz rok dwa temu...

• Re: Wyniki marzec Autor: ~ehh [37.47.45.*]
    no i wszystko jasne - kicha
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~Martines [91.222.118.*]
    Jak dla mnie to ta spółka jest już na straconej pozycji a mówię to jako jeszcze posiadacz niemałego pakietu akcji.
    Posiadam ten "walor" od kilku grubych lat i w zasadzie śmiało mogę powiedzieć że nic się tu nie zmienia.
    Co jakiś czas pan pod wąsem udziela się medialnie (choć ostatnio unika czata-dlaczego ? :) ) a w swych wystąpieniach koloruje jak może bezpłciową sytuację w firmie.
    Ruchy i działania jakie wykonywał przez ostatnie lata jednoznacznie wskazują o co dokładnie mu chodzi. Wydaje mi się że nie chodzi tu o współpracę z akcjonariuszami lecz o zupełnie coś odwrotnego.
    Akcjonariusze nie są traktowani jako partnerzy ale jako dawcy kapitału.
    Szkoda się rozpisywać gdyż każdy może z łatwością cofnąć się w czasie i sam przeanalizować spółkę, wyniki, komunikaty jak i same wystąpienia wąsacza.
    To mój ostatni wpis na forum tej spółki. Przy najbliższej okazji pozbywam się tego dziadostwa i nie wracam tu w przyszłości..
    Życzę wszystkim akcjonariuszom REDANU powodzenia !
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~tovago [89.66.88.*]
    tak. pozbądź się niemałego pakietu. najlepiej dziś.
    dzięki i tez powodzenia.
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~Observator [31.0.64.*]
    Cena 2.07 ponieważ chcieli skupić po taniości, zwłaszcza znając prawdziwa wartość spółki. Przecież skup robi się po to aby zarobić na akcjach i nie żeby stracić. Chyba właściciele większościowego pakietu najlepiej wiedzą jaka jest godziwa wartość akcji. Ale swoją drogą "duszenie tego kotka przy użyciu młotka" zaczyna być już stanowczo deprymujące .
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~Makar [31.182.204.*]
    Przecież Wiśniewski chce wyjść z giełdy , to po co ma być wyższa ?
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~Observator [31.0.39.*]
    A Ty to jesteś "JAKOW", czy "opoR", "Makar"? Zdecyduj się...
  • Re: Wyniki marzec Autor: ~nikt [31.182.204.*]
    nieważne kim jestem , ważne ,że mam rację !!! czas to pokaże !!!
[x]
REDAN -0,34% 0,05 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.