Szanowni Inwestorzy! Bardzo proszę o udział w moim badaniu. Pytania są niestandardowe i nie zajmą dużo czasu, a Państwa odpowiedzi przysłużą się nauce link link
Już teraz bardzo dziękuję za Państwa pomoc! Pozdrawiam, Ania
Wyniki-szału nie ma , ale dużo lepiej niz analogicznie w IQ 2016.Jednak konsensus anali zakładał lepsze wyniki. Rosną przychody, zysk rownież wzrósl o okolo 22%, rentowność także do przodu. Chciałoby się zapytać-to dlaczego reakcja rynku jest taka mizerna. Reakcji rynku wg mnie aktualnie wogole nie ma-cieniutkie obroty, nikłe zainteresowanie. Czy sprawa rectora juz jest historią? Liczylem na conajmniej 20mln.Skoro Rector "uzdrowiony" to co dalej? Czyż nie powinno być lepiej??
Wyniki fajne, a kilka biur maklerskich bardzo poleca papier. Podobno zaraz ma być spotkanie z inwestorami. Może coś dobrze powiedzą. Ja kupiłem i czekam na 40 zł
Do: victora ! , jak przeczytasz opublikowany przez spółkę raport kwartalny za I kw. 2017r, to nie będziesz musiał zadawać na forum głupich pytań ! W publikowanym raporcie znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Problem w tym, że trzeba umieć czytać i rozumieć sprawozdania spółki. Domyślam się, że nie jest to Twoja silna strona.