Zarząd Krajowego Depozytu postanawia zarejestrować w dniu 5 kwietnia 2017 r. w depozycie papierów wartościowych 236.863.323 (dwieście trzydzieści sześć milionów osiemset sześćdziesiąt trzy tysiące trzysta dwadzieścia trzy) akcje zwykłe na okaziciela serii D spółki HETAN TECHNOLOGIES S.A. o wartości nominalnej 0,01 zł (jeden grosz) każda oraz oznaczyć je kodem PLHTNTH00043.
Juz nie mam PP tylko akcje , ale nie mogę ich sprzedać
Dnia 2017-04-05 o godz. 11:57 ~Olo napisał(a): > Zarząd Krajowego Depozytu postanawia zarejestrować w dniu 5 kwietnia 2017 r. w depozycie papierów wartościowych > 236.863.323 (dwieście trzydzieści sześć milionów osiemset sześćdziesiąt trzy tysiące trzysta > dwadzieścia trzy) akcje zwykłe na okaziciela serii D spółki HETAN TECHNOLOGIES S.A. o wartości > nominalnej 0,01 zł (jeden grosz) każda oraz oznaczyć je kodem PLHTNTH00043. > > Juz nie mam PP tylko akcje , ale nie mogę ich sprzedać > > Ktos wie dlaczego? Trzeba czekać D+2?
A zaraz potem pewnie scalenie... i znów można zjechać na grosze ;-) Np. scalenie 1:10 daje 26 mln dodatkowych akcji a kurs odniesienia... hehehehehehehe
Nikt nie będzie teraz tego ciągną w górę, bo za dużo chętnych do oddania akcji kilka groszy wyżej.
Teraz to właśnie jeszcze można ciągnąć bo jak wejdą nowe akcje to będzie już trochę trudniej bo chętnych do sprzedaży może być więcej. Tak na marginesie to uważam że większość akcji i tak jest w rękach Patro więc to jemu będzie zależało na podniesieniu kursu i robieniu obrotu żeby dalej to powciskać chętnym na szybki "zarobek" a to co mają drobni obecnie to jest mały pikuś .
Chętnych do sprzedaży !? Chyba żartujesz. po groszu lub dwa. Ty chyba bedziesz sprzedawał ! Na takich spółkach i w takiej sytuacji nie sprzedaje sie w takiej cenie.
Ale z leszczy zrobili pasztet wywalili zastraszyli i od dali po 00.3 00.4 gr. kupowali znam takich co brali po 7 zeta i 4 zet i czekają na złoty deszcz
I Oni na takich wlaśnie co bedą im oddawali po 2 grosze czekają.Zbiorą co trzeba a potem pompka.Nie po to brali te 150 mln. I sprzedający po 2 grosze odkupią potem po 10 albo więcej groszy !!! I tak to będzie wyglądało.