odebrane ostatnie komunikaty ze spółki. Najwyższy obrót w tym roku, bliski 1 mln zł i kurs leci w dół ponad 6%. Już chyba nie ma sensu się sprzeczać czy ostatnie komunikaty były dobre czy też nie bo wszystko zweryfikował rynek. Co z tego, że ktoś na forum napisze mi, że jest super jak kurs tego nie odzwierciedla. Ostatnie trzy sesje pokazały, że inwestorzy wykorzystali ostatnie komunikaty aby wyjść ze spółki.
Czyli Twoje ego zostało dopieszczone więc rozumiem, że żegnasz to forum i spółkę ?! Ktoś wychodzi a kto inny wchodzi... Jak zostały odebrane te wszystkie informacje to zobaczymy za kilka tygodni, każdy widzi co innego i dlatego GPW się kręci:))
Oczywiście, że nie odkryłem, ale być może ty tego nie rozumiesz ??? Cały czas wylewasz jakieś żale do Purgała, zarządu etc. Skoro to taka marna spółka, źle zarządzana, bez perspektyw to po co tu jesteś ? Bawisz się w szeryfa??? Przeskocz na Briju i tam sie bedziesz realizował komentując co 15 min zmieniające się nastroje... Sorry, ale jesteś bardzo irytujący...
znowu płacz ,zły inwestor sprzedał akcje nie chciał dywidendy , nie dał zarobić drobnicy i nie kupował po 75 zł a , najgorsze że nie poczekał jak mógł sprzedać w wezwaniu niedobry feee znowu oszukali maluczkich , po co jest ta giełda jak tylko płacz pozostaje po sesji :( pewnie zna wyniki za kwartał , będzie emisja po 10 zł i komornik puka do spółki :( oszukani wystąp
Ale błoto na Ergu. Rynek pokazał co myśli o kombinacjach zarządu. Sesja katastrofalna i jeszcze wisi baton po 63. Każdy może batona łykać nie tylko "swoi" . Ja wywaliłem swoje papiery - nie będę biegał po biurach jak pajac z marnymi kilkoma setkami.
nie co płakać , ważne że koniunktura sprzyja i spułka idzie do przodu a na kombinatorów pis znajdzie rozwiązanie -kwestia czasu pozdrawiam-życzę spokoju
Dnia 2017-04-03 o godz. 18:08 ~mm napisał(a): > nie co płakać , ważne że koniunktura sprzyja i spułka idzie do przodu a na kombinatorów pis znajdzie rozwiązanie -kwestia czasu pozdrawiam-życzę
Co Ty piszesz? "a na kombinatorów pis znajdzie rozwiązanie"?? Może jeszcze wyjedziesz ze "spekulantami":-)